Всичко, което знаем за Fortnite Season 6
Fortnite

Всичко, което знаем за Fortnite Season 6

Кубът и всичко останало.

Сякаш вчера гледахме, как ракета разбива времето и пространството в небето над Fortnite картата, но сме само няколко седмици преди сезон 6 на Fortnite.

Нови промени по картата, нов battle pass, нова тема и много нови скинове!

Кубът бавно се придвижва към сезон 6, заедно с масивната буря, с лилави светкавици. Играчите стрелят, удрят, общо взето изтезават кубът, докато той се придвижва лека-полека, в търсене на улики: къде отива и какво ще стане след като стигне дестинацията си?

Ето всичко, което знаем:

Какъв е този КУБ?

Добър въпрос! Не знаем. Много хора, обаче, предполагат разни неща. Ако сте нов във Fortnite, ето я и самата история до сега.

Ракета беше изстреляна и пречупи пространството в небето. Село на викинги, пустиня и храм, който е отдаден на боготворенето на домат се появиха от от пукнатините, като ни докараха места и хора от различни периоди във времето. Полицията на времето и пространството не бяха много щастливи, от случващото се и както е написано в описанието под "Enforcer" скина - "Време е да се въдвори ред".

Това означава затваряне на рифта, който се отвори преди няколко седмици и кулминира с буря от лилави светкавици и след това призова масивен куб на острова. Почти нищо не се знае за куба. Можеш да отскачаш от него, хвърля искри, като го стреляш и е покрит с руни/символи. На 28-ми август, кубът спря да си направи почивка и остави една руна на земята, а това направи околностите да бъдат с ниска гравитация, което позволява на играчите да скачат по-високо.

Някои играчи си мислят, че кубът отива някъде извън Salty Springs. Други вярват, че отива към Loot Lake. Много скоро ще разберем кой - прав и кой - крив!

Кога започва Season 6?

Epic все още не са обявили стартова дата, сезоните по принцип стартират веднага, след като друг приключи. Това означава, че Season 6 може би ще стартира на 20-ти септември. Всичко зависи от Epic и тяхната готовност.

Каква ще бъде темата на Fortnite Season 6?

Най-вероятно ще виждаме още по същата тематика - сблъсък на светове, но този път няма да бъде с пукнатини в небето. Но има нещо интересно - вижте последната Capoeira emote, приближете се максимално и погледнете. Изглежда, като замък, нали?

Battle pass предметите са ни подсказвали за идващи в играта неща и преди. Какво да кажем за "Crazy Castle" спреят?

Epic най-вероятно си мислят да използват кубът, който да върне всичко назад във времето, да премести много места и да направи всичко изключително интересно, като история!

Какви промени ще видим по картата?

Освен потенциалната област, която ще бъде ЗАМЪК, нямаме представа какво може да измислят създателите на Source Engine. Но пък може да разгледате този tweet.

Основната идея е, че когато ракетата беше изстреляна миналия сезон, всяка голяма област, през която мина, беше афектирана. Anarchy Acres стана Lazy Links, Tilted Towers има нова сграда, която е в конструкция, Moisty Mire стана пустиня, а Greasy Grove е новият дом на викинг селото. Единственото място, което не понесе промени, макар ракетата да мина през него е Loot Lake.

Loot Lake е отворена местност, която играчите не предпочитат много, защото трябва да се строи, за да не ви забавя водата. Естествено, ако стигнете до по-късна игра, то ще имате достатъчно материал, за да строите над водата и да тичате бързо. Ако кубът, наистина се е запътил натам, то очакваме цялостна промяна на мястото. То ест, очакваме доста промени по цялата карта, но просто за момента можем да гадаем.

Какви ще бъдат новите предмети в Season 6?

Тенденцията е да се вкарват все повече технологични неща. Докато в Season 4 имаше "hop rocks" то те после станаха "bounce pads", а след това изчезнаха в Season 5. Рифтовете, най-вероятно ще изчезнат изцяло, но пък имаме портативни такива

Има голяма вероятност, кубът да ни предостави някаква нова технология, която да афектира придвижването по някакъв начин, което на по-късен етап може би пак ще стане на предмет. Каквото и да видим, Season 6 се очертава да бъде много непредвидим и мистериозен, а това означава и интересен!

Какви скинове може да видим във Fortnite Season 6?


В кръга на шегата - ето един скин, който очакваме.

Да бъдем искрени - нямаме представа. Ако пътуването във времето стане реалност, то може да очакваме скинове от всякакви видове култури, от викингите до междузвездни войни. Но като имаме предвид и замъка, то със сигурност може да очакваме още тематични, средновековни скинове.

Колко ще струва Fortnite Season 6 battle pass?

Ако съдим по предишните сезони, то Fortnite Season 6 battle pass ще струва 950 V-Bucks или около $10.

 

Източник: PCGamer

 

Няма коментари

Напиши коментар