Защо шопинг количките са проблем за Fortnite
Fortnite

Защо шопинг количките са проблем за Fortnite

Чисто и просто. Играчите продължават да намират бъгове, чрез тях и да ги използват.

Всички знаем, че един от най-големите плюсове на Fortnite са постоянните актуализации, които вкарват нови неща в играта.

На 30-ти май, Epic Games добавиха шопинг количките в играта и естествено, те станаха ХИТ веднага. Можеш да караш количката, може да я буташ, докато има друг играч в нея, да създаваш рампи и да се пускаш по тях, абе... Забава!

Две седмици по-късно, на 11-ти юни, количките трябваше да бъдат спрени. След това се върнаха обратно, на 14-ти юни, но два дни по-късно още веднъж бяха стопирани от разработчиците. Отиваме вече на 20-ти юни, количките бяха тук, но само два часа след пускането им, отново бяха извадени от играта. 

 Какво се случва?

Ами Epic Games на няколко пъти споделиха, че шопинг количките им създават проблеми. Има YouTube уроци, които показват точно как да използвате glitch-ът, а той ви позволява да минете под самата карта, където може да умрете от "бурята" (storm), но не взимате никакви щети от други играчи. Естествено, трябва да строите под себе си, за да не паднете.

Най-скорошният пример е, как играчи минават под картата, като преди това построяват пирамида над количката. Други видеа показват други методи, с които постигате същото нещо. Въпреки, че това много често води до вашата смърт в играта, играчите продължават да го правят и до днес.

Ето и видео:


Източник: Commander Wil12
 

Играчи споделят, че ако убивате хора, докато сте под картата, това води до BAN. Естествено, Epic Games се опитват да оправят този бъг, чрез най-различни пачове, но играчите отново и отново намират нов такъв.

Въпреки всичко, шопинг количките са една иновация в Battle Royal жанра и изглежда, че всички играчи им се радват много. Това е причината, поради която Epic няма да ги премахнат, а просто ще намерят решение на проблема.

 

Източник: TheVerge

Свързани страници

Виж всички
PUBG
PUBG 1.0 Актуализация #15
Култура
Привет, наркомани!
CS:GO
Valve пуснаха Panorama UI

Няма коментари

Напиши коментар