Зeметресения на острова на Fortnite
Fortnite

Зeметресения на острова на Fortnite

Пътуваме земетръсно към сезон 8

Земята се тресе под острова на Fortnite - буквално. Последният природен феномен, който дойде в играта беше земетресение. Видяхме няколко труса, а земята се разтвори. Трусовете като че ли са по график и ако искате да ги видите може да ви е от полза таймерът. До момента, земетресения видяхме само в района на Lazy Links.  

По всяка вероятност трусовете ни напомнят, че новият сезон е близо, остават по-малко от две седмици. А и да не забравяме, че като че ли всеки нов сезон е съпътстван с някакъв природен феномен - реещи се острови, източници на енергия, рифтове, споменах ли и куба? Започва да ми липсва малко Кевин, нищо чудно да го видим отново в някаква форма или той да е виновен за... всичко? 

Освен това, трябва да признаем на Epic Games, че за добро или за лошо се вслушват в желанията на играчите си и ги изпълняват до колкото е възможно. Правят и, както обикновено, различни предизвикателства и изненади за феновете. 


Сезон 8 идва в интересни времена за Battle Royale игрите. Fortnite, разбира се остава изключително популярна, но получава и огромна конкуренция от Apex Legends. 25 милиона играча за седмица хич не е малко. Освен това, както вече ви казахме, героите имат умения, оръжията са интересни, играта е co-op, и според мен е интересна. 

Може би и двете игри ще се развиват за в бъдеще, и след години вместо хората да се питат League of Legends или Dota 2 играеш, въпросът ще е Fortnite или Apex Legends. А вие коя игра предпочитате? Какво очаквате от новия сезон във Fortnite? Споделете в коментарите. 

Източник: The Verge

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Fortnite турнир на IEM Katowice
Apex Legends
Apex Legends с нови рекорди по гледаемост
Apex Legends
Apex Legends - полезни съвети
Fortnite
Ninja в реклама на NFL Super Bowl

Няма коментари

Напиши коментар
Tags