The Hearthstone Championship Tour (HCT) отива в Амстердам!
Hearthstone

The Hearthstone Championship Tour (HCT) отива в Амстердам!

The Hearthstone Championship Tour (HCT) 2017 ще приключи своето пътешествие в Амстердам. Beurs van Berlage Conference Centre ще бъде мястото, където ще се проведе събитието.

Една от забележителностите на Холандия, която беше и дом на Холандската стокова борса, а отделно е виждала и известен брой кралски бракове, сега ще бъде домакин на HCT Worlds Championship.

Всички присъстващи на събитието, ще имат шанса да срещнат, поздравят или предизвикат своите любими Хартстоун играчи, в приятелски мачове.
Също така ще има и турнири за всички, които са си закупили билет. Естествено най-добрите от турнирите ще бъдат наградени със специални награди!

Всички присъстващи, които са си закупили билет и са се записали на входа, ще получат „The Thrill of Victory card back”, които ще бъдат дадени на регистрирани Blizzard Battle.net акаунти , веднага след като HCT World Championship приключи.

КОГА?

От 18-ти Януари до 21-ви Януари, 2018г.
Атмосферата ще бъде наелектризирана, а състезанието ще предложи уникално изживяване, тъй като, четири дни ще наблюдаваме най-добрите 16 играча, които са се класирали за събиетито през изминалата година.

ИГРАЧИ.

 

КВАЛИФИКАЦИЯ И ФОРМАТ

The HCT World Championship ще стартира с групова фаза, след която ще се премине на плейофи.

Мачовете ще се играят в следния формат:

Всеки мач ще бъде Best of 5 (Bo5) във формат Conquest с 1 бан. Играчите ще имат 4 тестета, възможност за бан на 1 от тестетата на опонента и ще се състезават с останалите 3.

Груповата фаза ще бъде, като двоен турнир. Ще има по 2-ма класирали се от 2-те групи, към плейофите.

Плейофите ще се проведат във формат Best of 1 (Bo1)

НАГРАДЕН ФОНД.

Наградният фонд е в размер на общо $1,000,000 USD , разпределен както следва:

Класиране      Награда (USD)
1-ви                 $250,000
2-ри                 $150,000
3-ти и 4-ти      $100,000
5-ти до 8-ми   $50,000
9-ти до 16-ти  $25,000
Обща сума    $1,000,000


Ние от HFTV пожелаваме приятно гледане, не само на зрителите които ще гледат от у дома, но и на тези, които ще решат да отидат на място!

Няма коментари

Напиши коментар