Безплатна игра: Slime Rancher
Игри

Безплатна игра: Slime Rancher

Можете да си вземете играта безплатно от Epic Store

Както си спомняте, съвсем наскоро Epic Games откриха своя онлайн магазин и по този случай ни радват с безплатни игри на всеки 2 седмици. Е, от сега до 21 март можете да си свалите Slime Rancher (редовна цена €19.99) и да започнете своето приключение в света на симпатичната слуз.


Какво представлява играта?

Играта е фарм симулатор в първо лице и се намирате се в далечния свят познат като “Далечния, Далечен Рейндж”, където събирате сладки шарени слузчета, отглеждате растения и събирате ресурси.

Трябва да се грижите за слузчетата като всеки ден ще имате нови предизвикателства докато развивате бизнеса си в слузестото ранчо.

Като храните шарените топки слуз, те ще ви дават “plorts” (което са си…. кхъм, изпражнения), които могат да бъдат разменени за Newbucks - виртуалната валута в играта, с която можете да си купувате различни благинки за фермата ви. Също така можете да експериментирате с различните видове слуз и да създавате нови. Внимавайте, защото новите видове могат да бъдат...смъртоносни.

Играта е доста странна, но и много симпатична. За да я вземете трябва единствено да си направите Epic регистрация (вече имате такава ако играете Fornite). Заслужава си, тъй като от Epic ни радват с много хубави безплатни загалвия - до сега можеше да си вземете игри като What Remains of Edith Finch, Subnautica, Thimbleweed Park и Axiom Verge. А следващата безплатна гира ще бъде Oxenfree - свръхестествена трилър мистерия в която без да искате с приятелите си отваряте призрачен разрив.


Можете да свалите играта от тук

Няма коментари

Напиши коментар