Джордж Р.Р. Мартин работи по игра с FromSoftware
Игри

Джордж Р.Р. Мартин работи по игра с FromSoftware

Потвърдената информация очакваме по време на Е3.

С наближаването на Е3, разбира се се зашумя на различни теми, една от които е и, че Джордж Р.Р. Мартин е част от екипа на играта Elden Ring. Според информацията, той работи заедно с FromSoftware върху новата игра. За момента не знаем друго около играта, но имайки предвиди кои са имената зад нея, се надяваме на нов фантастичен свят изпълнен с приключения. Говори се, че играта ще бъде за Xbox One, PS4 и PC, и ще бъде разпространявана от Bandai Namco. Повече за това ще научим на пресконференцията на Microsoft в неделя. 

Още преди известно време, Мартин сподели в блог пост, че работи върху игра. Разбира се ще изчакаме Е3, и ще видим. Oт Variety, пишат, че играта ще бъде "fantasy action-RPG adventure". 

Другото име, за което се спекулира, че е част от екипа е Hidetaka Miyazaki. Той е един от хората, които стоят зад поредицата Dark Souls. Говори се, че той е и основното лице, стоящо зад новата игра. 

Освен тази информация са изтекли и още няколко нови игри. Все пак обаче, няма смисъл да ги коментираме преди Е3. Събитието е съвсем скоро, а щом сме чакали до сега, ще проявим още малко търпение. Както казва и самият Мартин "Трябва да бъдем много внимателни с новините". Е, ще го послушаме.

Е3 стартира на 11 юни тази година, както обикновено ще се проведе в Лос Анджелис, а участие ще вземат някои от най-големите разработчици на игри, технологични компании и студия. Очакваме събитието с огромно нетърпение и както обикновено ще ви държим в течение на всичко по-интересно. 

Желаем ви приятен уикенд и както винаги Have Fun!

Източници: VarietyThe Verge

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар