Годината в игри: декември 2018
Игри

Годината в игри: декември 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през декември 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари, март, април, май, юни, юли, август, септември, октомври, ноември и дойде време за декември!


Съдържание


DayZ
Жанр: Shooter, survival

Бившата комунистическа държава Чернарус е ударена от незнаен вирус, който превръща голяма част от населението в обезумели инфектирани. Малкото оцелели се бият за ресурси, обръщайки се едни срещу други, докарвайки човечеството до разпад. Вие сте един от малкото имунни на вируса - ще можете ли да оцелеете?

Цена за PC: €39,99 

Обратно горе


Just Cause 4
Жанр: Екшън приключенска игра

Добре дошли в Солис, огромен южноамерикански свят, изпълнен с конфликти, опресия и екстрамни метеорологични условия.  Самотния агент Рико Родригез е тук, за да издири истината за неговото минало на всяка цена. 

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €47,99

Цена за PlayStation 4: 129лв -> В момента е намалена на 109,90лв!

Цена за Xbox One: $59.99 -> В момента е намалена на $53.99

Обратно горе


Gris
Жанр: Приключенска инди игра

Gris е младо момиче, изпълнено с надежда, което е изгубено в собствения си свят, опитвайки се да се справи с болезнени случки от живота й. Нейното пътешествие през тъгата е изобразено чрез роклята й, която и дава нови умения, с които по-добре да навигира избледнялата реалност. Ще разкриете света на Gris чрез пъзели,  малки платформър части и други предизвикателства. 

Цена за PC: €16.99

Цена за Nintendo Switch: $16.99

Обратно горе


Dusk
Жанр:Шуутър

DUSK ви връща обратно в свят, където касапницата трябва да бъде овладяна...ако искате да оцелеете до зазоряване. Играта е вдъхновена от Doom, Quake, Blood, Heretic, Hexen, Half-Life, Redneck Rampage и всичките ви любими игри от 90-те, подплатена със саундтрак от метъл гения Андрю Хълшълт.

Цена за PC: €16.99 -> В момента е намалена на €14,27 за зимните steam разпродажби! 

Обратно горе


Ashen
Жанр: Екшън ролева игра

В Ashen се намирате в отворен свят, който от съвсем скоро има светлина. Трябва да се борите със сенчести чудовища, които искат да върнат тъмнината. 

Борете се заедно с други, създайте приятелства, разкривайте мистериозни подземия, епични босове и разнообразни региони, изпълнени с красиви гледки и митични създания. Ще се запознаете с различни персонажи по пътя, които ще се присъединят към вас и ще съживят вашият град. В тази нова ера на светлина, трябва да предпазите Ashen и да унищожите сенките веднъж завинаги.

Цена за PC: €39,99

Цена за Xbox One: €39,99

Обратно горе


Това е всичко за месец декември и нашият годишен обзор на най-популярните видео игри през  2018!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Годината в esports: декември 2018
Технологии
Годината в технологии: декември 2018
Игри
Годината в игри: ноември 2018
Кино
Годината във филми: декември 2018

Няма коментари

Напиши коментар