Годината в игри: февруари 2018
Игри

Годината в игри: февруари 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през февруари 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, а днес - февруари!


Съдържание


Shadow of the Colossus
Жанр: Приключенска екшън игра 

Играта излиза през далечната 2005 година за PlayStation 2, а тази година видяхме римейка ѝ. Разработчиците от Bluepoint Games са пренаправили играта 1:1 с оригинала като геймплей, с изключение на новото въведение и новите контроли. За тези от вас, които не са запознати с историята на играта - тя си е същинска приказка. Вие сте смел юнак, който иска да спаси погубена девойка от ужасната ѝ съдба. Пристигате в забранени земи, където в разнебитен замък откривате мистериозно същество, което може да възкреси мъртвите. Двамата стигатe до споразумение да си помогнете взаимно, стига да победите 16 древни колоси.

Цена за PlayStation 4: 79,90лв (31,96лв за членовете на PS Plus)

Обратно горе


Rust
Жанр: Приключенска екшън игра, сървайвъл

Най-накрая доживяхме официалното пускане на играта, която се разработва от 5 години насам. Rust започва като клонинг на DayZ, популярен мод за ARMA 2 (с елементи на Minecraft) и се хвърля в Steam Early Access на 11 декември 2013. 

Играта е мултиплеър и трябва да оцелявате в отворен свят - биете се с вълци, мечки и други играчи докато събирате материали, строите убежище и майсторите оръжия и друга екипировка. Разбира се, през това време трябва да следите да бъдете сити, за да не умрете от глад (буквално). Също така трябва да внимавате да не се престудите и да умрете от хипотермия (носете си терлиците, ей!) или от радиоактивни области. Е, успех!

Цена за PC: €29,99  -> В момента е намалена на €14,99 за зимните steam разпродажби!

Обратно горе


Kingdom Come: Deliverance
Жанр: Екшън, приключенска ролева игра

Чешкото студио Warhorse ни представя средновековното Кралство на Бохемия - Имперска държава от Свещената Римска империя. Годината е 1403, а миньорското селце Скалица е нападнато по нареждане на унгарският крал Сигизмунд Люксембургски. Вие влизате в ролята на Хенри - син на ковач и един от малкото оцелели. След като ставате свидетел на смъртта на вашите приятели и роднини, е време да отмъстите за тях!

Цена за PC: €49,99 -> В момента е намалена на €24,99 за зимните steam разпродажби!

Цена за PlayStation 4 : 119лв

Цена за Xbox One: 69,90лв 

Обратно горе


Into the Breach
Жанр: Походова стратегия

В далечното бъдеще човечеството трябва да се сражава с огромни чудовища, които се размножават под земята, наречени Век. За да имаме шанс, управляваме войници с огромни мека (голеееми роботи, контролирани от хора), които могат да бъдат въоръжени с всякакви оръжия, брони и друга екипировка.  Да, да, звучи като Pacific Rim.

Всеки опит да спасим света в походовата стратегия се генерира на случаен принцип и ще трябва внимателно да анализирате атаките на врага, за да измислите най-добрата контраатака.

Цена за PC: €14,99 -> В момента е намалена на €10,04 за зимните steam разпродажби!

Цена за Nintendo Switch: €14,99

Обратно горе


H1Z1
Жанр: Battle Royale

Не мисля, че са останали особено много хора, на които да им се разкаже какво представлява Battle Royale жанра - все пак тази година беше колосална за този тип игри (най-вече за Fortnite). Да, H1Z1 се играе от 15 януари 2015 година, когато влиза в Steam Early Access. До март месец същата година играта можеше да се похвали с продадени над 1 милион копия. От тогава до официалното ѝ пускане на 28 февруари, H1Z1 претърпя доста промени и стана безплатна за игра (тъй като изгуби предни позиции заради Fortnite и PUBG). След като през август излезе и за PlayStation 4, популярността на играта нарастна на 10 милиона играчи за малко повече от месец. Nice, a?

Играта е безплатна и можете да я намерите на следните линкове:

PC / PlayStation 4

Обратно горе


Това е всичко за месец февруари! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец март още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Свързани страници

Виж всички
Игри
Годината в игри: януари 2018

Няма коментари

Напиши коментар