Годината в игри: март 2018
Игри

Годината в игри: март 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през март 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари и дойде време за март!


Съдържание


Chuchel
Жанр: Приключенска пъзел игра 

От всички игри, за които пиша за изминалата 2018 година, с ръка на сърцето мога да заявя, че Хухел има най-уникален визуален стил. Разработчиците от чешкото студио Amanita Design (Samorost, Machinarium, Botanicula) ни въвличат в една симпатична история за един органжев рошльо на име Хухел, който се изправя срещу неговия врат Кекел, за да стигне до най-ценното - една черешка. Очаквайте много пъзели, смях, страхотна анимация, невероятни персонажи и музика.

Цена за PC: €9,99  -> В момента е намалена на €14,99 за зимните steam разпродажби!

Цена за Android: 5,99 лв

Цена за iOS: $4,99

Обратно горе


Surviving Mars
Жанр: стратегия

След Victor Vran, българското студио Haemimont Games се върна към корените си със стратегическа игра (в крайна сметка говорим за създателите на Tzar). Но тук се борите за оцеляване и колонизирането на Марс. Разпределяте ресурсите си, строите градове и внимавате да не убиете своите жители в процеса. 

Цена за PC: €29,99  -> В момента е намалена на €14,99 за зимните steam разпродажби!

Цена за PlayStation 4: 59,90 -> В момента е намалена на 39,90лв

Цена за Xbox One: 29,99

Обратно горе


Attack on Titan 2
Жанр: Екшън игра

Продължението на екшън играта, базирана на популярното аниме Attack on Titan.
Ще изживеете историята на анимето заедно с Ерън и неговите приятели, докато се борите от заплахата на смъртоносните Титани. Ако сте гледали анимето, то тук играта покрива първите два сезона от него. Нека да приложа любимият ми коментар от steam: "Ако сте фенове на Attack on Titan, то задължително си вземете играта. Ако не сте фенове на анимето, гледайте го и задължително си вземете играта". 

Цена за PC: €69,99 

Цена за PlayStation 4 : 119лв

Цена за Xbox One: €59,99 -> В момента е намалена на €35.99

Цена за Nintendo Switch: €59,99 -> В момента е намалена на €35.99

Обратно горе


Sea of Thieves
Жанр: Приключенска екшън игра

Грабвайте бутилката ром, защото тук влизате в ролята на пират, който плава моретата в един фантастичен отворен свят - или сам или с екипаж до 4 души. Можете да играете както кооператив, така и PvP (player vs player). Управлявате кораба, изпълнявате куестове и се сражавате с други пирати. Светът в Sea of Thieves е споделен, което означава, че често ще се сблъсквате с други играчи. 

Цена за PC / Xbox One: €59,99 -> В момента е намалена на €29,99 

Обратно горе


Far Cry 5
Жанр: Приключенска екшън игра, шуутър

Освен, че имате мечка на име Чийзбургер, историята се развива в Хоуп Кънтри (измислен регион в Монтана, САЩ), където се намира култа Project at Eden's Gate и техният харизматичен лидер Джоузеф Сийд. Вие играете като шериф, който трябва да работи заедно с различните фракции на съпротивата, за да избавите региона от деспотичната власт на Сийд и Eden's Gate.

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €23,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4: 136,90лв

Цена за Xbox One: €59,99 -> В момента е намалена на €30

Обратно горе


Това е всичко за месец март! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец април още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Годината в esports: март 2018
Кино
Годината във филми: март 2018
Технологии
Годината в технологии: март 2018
Игри
Годината в игри: февруари 2018

Няма коментари

Напиши коментар