Годината в игри: януари 2018
Игри

Годината в игри: януари 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през януари 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Днес стартираме с мразовития януари, който даде добър старт за 2018 година.


Съдържание


Subnautica
Жанр: Приключенска игра

Огромен отворен свят, изпълнен с подводни чудатости и опасности! Вашият кораб се разбива в извънземен морски свят и единствено можете да отидете надолу. Трябва да оцелявате като събирате различни ресурси и да строите бази на дъното на океана. Внимавайте, защото докато откривате различните красиви пейзажи на този непознат свят, можете да се окажете сред не много приятна компания.

Важно! До 27 декември можете да си вземете играта абсолютно БЕЗПЛАТНО от магазина на Epic Games.

Цена за PC: €20,99 (41лв)

Цена за PlayStation 4 / Xbox One: 59,90лв

Обратно горе


Dragon Ball FighterZ
Жанр: Бойна игра

2D бойна игра от света на Dragon Ball! Играта е разработена от Arc System Works, които имат огромен опит в този жанр - именно те стоят зад Guilty Gear поредиците. Играта разбира се има мултиплеър с 24 героя, но и самостоятелна кампания, която включва дълга оригинална история за инвазията на мистериозни клонинги и появата на нов герой - Android 21.

Цена за PC: €59,99

Цена за PlayStation 4 / Xbox One, Nintendo Switch: от 99лв до 129лв

Обратно горе


Monster Hunter: World
Жанр: Екшън, Ролева игра

В случая името описва играта идеално - намирате се в свят с чудовища, които трябва да ловувате. След като повалите звяр, ще можете да си измайсторите по-силни оръжия и брони, за да се изправите и срещу по-опасни чудовища. Ако това не ви се струва интересно - имате си другарче котка на име Палико, което също можете да екипирате, защото със сигурност ще ви бъде много полезна в битка със своите специални умения.

Цена за PC: €59,99

Цена за PlayStation 4 / Xbox One: 99,90лв 

Обратно горе


Celeste
Жанр: Платформър

Celeste е създадена от двамата канадци Мат Торсън и Ноел Бери. Първоначално играте е само прототип, създадена по време на Game Jam (като Sofia Game Jam, например). 

В играта влизате в главната роля на Маделин, която изкачва планината Селест (Celeste). Внимавайте, защото има много пречки по пътя ви, включително и вие самите. Играта има страхотен саундтрак, история и красив пиксел арт. Със сигурност едно от топ попаденията не само за Януари, но за 2018 година като цяло.

Цена за PC: €19,99

Цена за PlayStation 4 / Xbox One, Nintendo Switch: 39,90лв 

Обратно горе


Iconclasts
Жанр: Платформър

Робин иска да стане механик и да помага на хората. За съжаление тя живее в свят, където на власт са злите религиозни водачи One Concern, водени от същество на име "Mother" (Майка). В този свят само лицензираните механици могат да боравят с източника на енергия "Ivory" (в буквален превод  слонова кост), с която се задвижват всички машини. Робин иска да помага на хората и го прави със самоуките си знания, но войниците на One Concern са по петите й в опит да я унищожат.

Цена за PC: €19,99 (В момента в GOG е €14.09)

Цена за PlayStation 4 / Nintendo Switch: 39,90лв 

Обратно горе


Това е всичко за месец януари! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец февруари още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Свързани страници

Виж всички
Технологии
Годината в технологии: януари 2018
Еспорт
Годината в esports: януари 2018
Кино
Годината във филми: януари 2018

Няма коментари

Напиши коментар