Годината в игри: април 2018
Игри

Годината в игри: април 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през април 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари, март и дойде време за април!


Съдържание


Frostpunk
Жанр: Стратегия

Страхотните хора от 11 bit studios (да, онези пичове, които стоят зад This War of Mine) тази година ни представиха Frostpunk. Стратегия, в която трябва да управлявате град насред изцяло замразения свят, където трябва да разработвате парни технологии, с които да се борите със студа.

Като управляващ, трябва да менажирате гражданите и инфраструктурата на града. Звучи лесно, до момента в който трябва да взимате тактически решения, които поставят под въпрос морала и основите на организираното общество.

Цена за PC: €29,99  -> В момента е намалена на €20,09 за зимните steam разпродажби!

Обратно горе


Yakuza 6: The Song of Life
Жанр: Екшън приключенска игра

Макар играта да бе пусната в Япония още през декември 2016, Yakuza 6: The Song of Life пристигна при нас чак през април. Действието се развива в отворен свят, три години след събитията в Yakuza 5. Отново играете като Казума Кириу (Драконът на Дожима), който открива, че неговият повереник Харука е претърпял необяснима катастрофа и е изпаднал в кома. Вашата задача е да разкриете истината за тази катастрофа и да се изправите отново пред смъртоносната заплаха от Якуза.

Цена за PlayStation 4: 119лв -> В момента е намалена на 59,90лв

Обратно горе


God of War
Жанр: Приключенска екшън игра

Осмата игра от поредицата God of War е продължението на God of War III от 2010 година. Тук основната разлика е, че играта не е базирана на гръцка митология, а отиваме на север към скандинавската. Другото ново тук е, че имаме два главни героя - добре познатият ни Кратос и неговият син - Атреус. Двамата трябва да изпълнят обещанието си към втората жена на Кратос и майката на Атреус - да разпръснат праха ѝ от най-високите върхове на деветте свята. Заедно срещат чудовища и богове от Скандинавския свят, докато синът на Кратос не знае за миналото му...

Играта е абсолютен хит за годината, обирайки награди за игра на годината, най-добра история, най-добър аудио дизайн, най-добра гейм режисура и още и още. 

Цена за PlayStation 4 : 129лв -> В момента е намалена на 59,90лв

Обратно горе


BattleTech
Жанр: Походова стратегия

Годината е 3025, а галактиката е в приклещена във вечна война. Влизате в ролята на командир, който е начело на мощен отряд от бойни машини, наречени battlemech. Вие отговаряте за избора на модела, бронята, пилота, въоръжението и уменията на вяка машина, като контролирате отбор от 4 battlemech-а общо. Трябва да поддържате главната си база, да договаряте наемници, да поправяте машините си и да използвате брилянтни тактики, за да победите враговете си.

Цена за PC: €39,99 -> В момента е намалена на €23,99 

Обратно горе


Tower of Time
Жанр: Ролева игра

Нов прочит на класическото RPG (Role Playing Game / Ролева игра). Действието се развива в реално време, като стратегията взима превес над екипировката заради уникалната бойна система.

В един постапокалиптичен древен свят, вие сте лидера на група от герои, които трябва да разкрият мистериите на подземната кула и да спасят света от глад.

Цена за PC: €20,95 -> В момента е намалена на €10,47 за зимните steam разпродажби! 

Обратно горе


Това е всичко за месец април! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец май още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Няма коментари

Напиши коментар