Годината в игри: август 2018
Игри

Годината в игри: август 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през август 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари, март, април, май, юни, юли и дойде време за август!


Съдържание


Overcooked 2
Жанр: Симулация

Overcooked се завръща с гръм и трясък! Добре дошли отново в царството на Лука и съберете вашият звезден екип от готвачи в класически кооператив до 4 души. Дръжте се здраво за престилките, защото трябва да спасим света (отново!). Така де, със сигурност с това описание малко ви обърках ако не сте срещали играта преди. Накратко, вие и вашите приятели трябва да приготвяте и готвите различни ястия в абсурдни ресторанти. Режете, готвите, плейтвате (оо, кой е гледал Мастършеф?) и сервирате различни ястия.

Цена за PC: €22,99 -> В момента е намалена на €17,24 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation: 49,90лв -> В момента е намалена на 34,90лв!

Цена за Xbox One: $24.99 -> В момента е намалена на $20.74!

Цена за Nintendo Switch: $24.99 -> В момента е намалена на $18.74!

Обратно горе


We Happy Few
Жанр: Приключенска екшън игра

Действието се развива в алтернативна реалност, където Великобритания е останала сама да се брани срещу нацистка Германия и пада под нейната власт. По време на окупацията, гражданите на Уелингън Уелс са направили нещо, което описват като “Много Лошо Нещо”, което е накарало германците сами да напуснат острова и англичаните да заживеят свободно. Само дето от това “Много Лошо Нещо” хората се чувствали много гузно и са се измъчвали. Именно заради това са изобретили халюциногенно лекарство, наречено “Joy” (Радост), което подтиска всички лоши спомени и ви оставя в еуфория. Звучи прекрасно, като изключим страничните ефекти като пристрастяване, загуба на памет, загуба на апетит, кошмарни халюцинации и лесна манипулация.

В We Happy Few играете с три тихо бунтуващи се граждани на Уелингтън Уелс, всеки със своите силни и слаби страни. С тях ще разкриете миналото им, ще ги подготвите за бъдещето им и ще вършите неща, които са неприсъщи за едно изкуствено ентусиазирано общество.

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €35,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4: €59.99 -> В момента още не е достъпна за нашия регион, но цената би трябвало да е същата

Цена за Xbox One: $59.99

 

Обратно горе


World of Warcraft: Battle for Azeroth
Жанр: MMORPG

Трудно ми е да се вмъкна с 2-3 изречения за този експанжън, който мен лично ме върна обратно в света на WarCraft. Важното е, че се върнахме обратно към класиката след като избихме демоните - Алианса и Ордата са във война. Пълната предистория можете да прочетете тук.

Ако не сте играли WoW отдавна (или изобщо) добрите хора от Blizzard направиха предишните издания на играта безплатни. Тоест, за да играете трябва да си вземете последния експанжън (в случая Battle for Azeroth) и да си платите време за игра.

Battle for Azeroth стандартно издание: €44.99 -> В момента е намалено на €24.99

Battle for Azeroth дигитално deluxe издание: €59.99 -> В момента е намалено на €39.99

Обратно горе


Pro Evolution Soccer 2019
Жанр:Футболен симулатор

Дойде 18-тата игра в поредицата Pro Evolution Soccer. В това издание играта може да се похвали с повече футболни лиги, тотално обновен MyClub, нови по-реалистични анимации и издържливост на футболистите. Няма да изпадам в пълни подробности, всичко оново около PES2019 тук.

Цена за PC: €49,99  -> В момента е намалена на €13,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4: 119лв -> В момента е намалена на 49,90лв

Цена за Xbox One: $59.99 -> В момента е намалена на $35.99

Обратно горе


The Walking Dead: The Final Season
Жанр: Приключенска игра

Драматичен като разработка, явно и драматичен като история. Последният сезон на The Walking Dead е тук и Клементайн и AJ май намират техният шанс за нов дом, откривайки усамотено училище. Но това ще изисква много жертви и Клементайн трябва да се превърне в лидер докато отглежда AJ - най-близкото нещо, което й е останало като семейство.

Вече са налични първите два епизода, а третият излиза на 15 януари. За четвърти епизод трябва да изчакаме до някъде през 2019.

Цена за PC: ... тук е голяма каша. Официално играта вече не може да се вземе от никъде другате освен от Epic Games Store, но пък там няма и обявена цена за закупуване. Но предвид цените за конзолите, не би трябвало да има голяма разлика с тях.

Цена за PlayStation 4: $19.99 (сезонен пас, включващ всичките 4 епизода)

Цена за Xbox One: $19.99 (сезонен пас, включващ всичките 4 епизода)

Цена за Nintendo Switch: $19.99 (сезонен пас, включващ всичките 4 епизода)

Обратно горе


Това е всичко за месец август! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец септември още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Няма коментари

Напиши коментар