Годината в игри: юли 2018
Игри

Годината в игри: юли 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през юли 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари, март, април, май, юни и дойде време за юли!


Съдържание


The Banner Saga 3
Жанр: Тактическа ролева игра

Третото издание и завършека на епичната трилогия The Banner Saga - епичната викингска ролева игра. Докато светът около вас се разрушава, на кого можете да имате доверие? Как ще защитите съюзниците си? Какви решения ще взимате, докато Тъмнината наближава?

Цена за PC: €24,99 -> В момента е намалена на €14,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation: 48,90лв

Цена за Xbox One: $24.99 -> В момента е намалена на $22.49!

Обратно горе


Semblance
Жанр: Платформър, пъзел игра

Платформър, в който самата платформа е част от играта! В минималистичната игра управлявате симпатично лилаво топче, с което можете да изменяте нивата - огъвате и избутвате различните препятствия! 

Цена за PC: €9,99 -> В момента е намалена на €6,49 за зимните steam разпродажби! 

Цена за Nintendo Switch: $9.99

 

Обратно горе


Archangel Hellfire
Жанр: VR екшън игра

Войната има нужда от теб! Archangel Hellfire е смесица между mech оръжия и deathmatch. Пилотирате огромни оръжия, които сеят разрушение, въоръжени сте до зъби и се биете в постапокалиптичен свят в този VR шуутър.

Можете да я свалите в steam от тук

Обратно горе


Earthfall
Жанр: Кооперативна екшън игра

Земята пада под обсада на извънземни и човешката раса се превръща в застрашен вид. Earthfall е кооперативна шуутър игра за 4-ма души, които трябва да оцелеят ордите от извънземни. Да, точно така - звучи ви познато, ако сте играли Left for Dead. Можете да играете както с приятели, така и с ботове и да стреляте с футуристични оръжия и да правите барикади от огън или електричество през 15-те нива. 

Цена за PC: €27,99  -> В момента е намалена на €13,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4: 59,90лв -> В момента е намалена на 39,90лв

Цена за Xbox One: $29.99 -> В момента е намалена на $22.49

Обратно горе


Octopath Traveler
Жанр: Ролева игра

Осем пътешественика. Осем приключения. Осем роли, които да играете в Octopath Traveler. Влезте в ролята на всеки от осемте героя, да изживеете историята му и през неговия поглед да разкриете света на Орстера. Щe разширите кръгозора си като Търговеца или ще намерите предателя като Война? Къде ще отидете? Кой ще се присъедини към вас? Само вие избирате вашия път.  

Цена за Nintendo Switch: $59.99

Обратно горе


Това е всичко за месец юли! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец август още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Няма коментари

Напиши коментар