Годината в игри: юни 2018
Игри

Годината в игри: юни 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през юни 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари, март, април, май и дойде време за юни!


Съдържание


The Crew 2
Жанр: Рейсинг игра

Също като предшественика си, The Crew 2 е състезателна игра, в която се състезавате, за да станете успешни в няколко дисциплини. Разполагате с отворен свят (смален вариант на САЩ), в който да се състезавате (или просто да си карате). Тук идва и интерсното - освен с автомобили, ще можете да управлявате и други превозни средства като самолети, мотори и лодки. Всяка машина си има свои механики, което разнообразява геймплея.  

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €19,79 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation: 136,90лв -> В момента е намалена на 39,90лв!

Цена за Xbox One: $59.99 -> В момента е намалена на $24!

Обратно горе


The Awesome Adventures of Captain Spirit
Жанр: Приключенска игра

Със сигурност като малки (може би и по-пораснали) сте си мечтали да бъдете супергерой. Запознайте се с Крис - креативно 10 годишно момче, с огромно въображение, което бяга от реалността с невероятни приключения на неговото второ аз - Невероятния Капитан Спирит! Ако сте играли Life is Strange - то със сигурност и тази история ще ви грабне, и ще видите препратките между двете игри. 

Играта е безплатна и можете да си я свалите от следните линкове:

PC  /  PlayStation 4  /  Xbox One

Обратно горе


Jurassic World Evolution
Жанр: Симулация, мениджмънт

Празник за дино нърдовете! Jurassic World Evolution е игра, в която строите и управлявате собствен парк за динозаври. Пращате учени на разкопки, разбърквате различни ДНК проби, съзадавте нови видове динозаври, за да угаждате на вашите посетители. Можете дори да създавате интелигентни динозаври, които мислят и реагират на света около тях.  

Цена за PC: €54,99  -> В момента е намалена на €13,74 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4 : 119,90лв -> В момента е намалена на 42,90лв

Цена за Xbox One: $59.99 -> В момента е намалена на $41.99

Обратно горе


Unravel Two
Жанр: Пъзел-платформър

Отново тръгвате на приключение със симпатичното човече, направено от прежда - Yarny! Играта започва когато Yarny се опитва да отплава на малък риболовен кораб по време на ужасна буря. Както можете да предположите, нещата не се развиват добре за малката плетка и той изпада от лодката и се изгубва в морето. След като се озовава на брега на морето, Yarny си намира другар в същата беда, с който заедно да тръгнат на своето приключение.

Цена за PC: €9,99 

Цена за PlayStation 4: 39,90 -> В момента има промо комплект на първата и втората игра за 29,90лв!

Цена за Xbox One: $19.99 -> В момента е намалена на $8

Обратно горе


Wreckfest
Жанр: Рейсинг игра

Хей, помните ли Flatout? Е, Wreckfest е духоният й наследник. Класическа рейсинг игра в която да се състезавате с различни коли, на различни писти, на различни събития. Тук се изключва момента, в който трябва с хирургическа прецизност да преценявате завоите, изпреварванията и всички детайли около пистата. Тук царува лудостта и забавата в това да избуташ противника от платното и да му размажеш колата.

Цена за PC: €44,99 -> В момента е намалена на €30,14 за зимните steam разпродажби! 

Можем да очакваме играта за PlayStation 4 и Xbox One на 31 март 2019

Обратно горе


Това е всичко за месец юни! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец юли още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Свързани страници

Виж всички
Игри
Годината в игри: май 2018
Игри
Годината в игри: март 2018
Игри
Годината в игри: февруари 2018
Игри
Годината в игри: април 2018

Няма коментари

Напиши коментар