Годината в игри: май 2018
Игри

Годината в игри: май 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през май 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари, март, април и дойде време за май!


Съдържание


Beat Saber
Жанр: VR ритъм игра

Чешкото студио Beat Games силно ме впечатлиха, защото Beat Saber е изключително семпла игра като идея, но за сметка на това чудесно изработена. Имате музика и 2 светлинни меча, скоито трябва да режете бийтовете. Ако изгледате трейлъра по-горе, ще добиете пълна представа за играта. Отделно, ето тук има и видео как Pewdiepie игра Beat Saber.

Цена за PC: €19,99

Цена за PlayStation: 58,90лв

Обратно горе


Detroit: Become Human
Жанр: Приключенска игра

Намирате се в Детройт през 2038 година когато градът е обновен с високотехнологични андроиди, които съществуват само и единствено да обслужват човечеството. Но това скоро ще се промени... 

Влезте в обувките на три необикновени андроида докато този нов свят е на ръба да изпадне в хаос. Вашите решения силно влияят на емоционалната история в играта, разклонявайки различните истории в играта. С хиляди избори и десетки различни изходи от играта, как вашите решения ще повлияят на бъдещето на Детройт?

Цена за PlayStation 4: 129лв -> В момента има намаления в ozone.bg и Puslar и можете да вземете физическото копие за 39лв

Обратно горе


Conan Exiles
Жанр: Приключенска екшън игра

Conan Exiles е сървайвал игра, в която трябва да оцелявате в суровите земи на Конан Варварина. Оцелейте в този жесток свят, постройте своето кралство и надвийте вашите врагове в брутални схватки и епични битки. 

След като самия Конан ви спасява, трябва бързо да се научите как да оцелеете. Трябва да се пазите от природните явления, резките температури, да ловите животни и да събирате храна и ресурси. 

Цена за PC: €39,99  -> В момента е намалена на €19,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4 : 99,90лв -> В момента е намалена на 49,90лв

Обратно горе


Pillars of Eternity II: Deadfire
Жанр: Ролева игра

Deadfire в директното продължение на Pillars of Eternity, и действието отново се развива в света на Еора. Като първата игра, вие взимате ролята на "Watcher" - герой, който има умението да вижда в душите на хората и да чете спомените им - както от сегашния, така и от предишните им животи.  

Цена за PC: €45,99 -> В момента е намалена на €30,35 

Версиите за PS4, Xbox One и Nintendo Switch трябва да излязат през 2019 година.

Обратно горе


Yoku's Island Express
Жанр: Платформър, приключенска игра

В Yoku's Island Express, вие играете с  Yoku - буболечка, която става пощальон когато пристига на измисления остров Мокумана. Имате нелеката задача да спасите острова от настъпващото бедствие, тъй като божеството на острова е атакувано. Играта е платформър, с елементи на пинбол и трябва да изпозлвате флипери, за да навигирате Yoku

Цена за PC: €19,99 -> В момента е намалена на €9,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4: 39,90лв

Цена за Nintendo Switch: $19.99 -> В момента е намалена на $9.99

Цена за Xbox One: $19.00

Обратно горе


Това е всичко за месец май! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец юни още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Годината в esports: май 2018
Технологии
Годината в технологии: май 2018
Кино
Годината във филми: май 2018
Игри
Годината в игри: април 2018

Няма коментари

Напиши коментар