Годината в игри: ноември 2018
Игри

Годината в игри: ноември 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през ноември 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари, март, април, май, юни, юли, август, септември, октомври и дойде време за ноември!


Съдържание


Hitman 2
Жанр: Стелт игра

Пътувайте из целия свят и поваляйте мишените си на екзотични локации. От слънчевите улици до тъмните и дъжовни джунгли, никъде не сте безопасност от най-креативния наемен убиец - Агент 47. Невероятна шпионска история и нови модове за игра - това ви очаква в Hitman 2.

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €37,79 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation: 129лв

Цена за Xbox One: $59.99 -> В момента е намалена на $35.99

Обратно горе


Fallout 76
Жанр: Екшън ролева игра

А какво вече знаем за Бункер 76? Споменаван е във Fallout 3 и 4 и именно това е бункерът, който е трябвало да бъде отворен само 20 години след ядрената война. В сравнение - Fallout 3 и 4 се развиват над 200 години след войната и заради това има толкова добре развити градове ... и гадини. Тоест, тази оцеляла част от човечеството е имала време да построи градове наново. Именно строенето е основен мотив във Fallout 76, за което ни напомня и трейлъра: “When the fighting is stopped, and the fallout has settled, you must rebuild.Fallout 76 е първата онлайн мултиплеър игра на Bethesda към момента и в нея можете да играете сами или в отбор с приятели. Намирате се в отворен свят наречен Апалачия (някъде из западна Вирджиния)и правите всичко присъщо за една типична Fallout игра. Можете да се разбирате с останалите отбори и да градите заедно, но можете и да си правите сечено. Всичко зависи от вас самите.

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €39,99

Цена за PlayStation 4: 129лв -> В момента е намалена на69,90лв!

Цена за Xbox One: $59.99 -> В момента е намалена на $40.19

Обратно горе


Battlefield V
Жанр: Shooter, battle royale

Battlefield V е FPS (first-person shooter) разработен от DICE - същото студио, което стои зад целия франчайз, включително и оригиналният Battlefield 1942. В играта можете да вземете участие в няколко огромни битки на земя, вода и въздух по време на Втората световна война, продължавайки традицията на сериите. Основният фокус е върху Великобританските и Европейски сили, като ще можем да видим останалите гледни точки по-напред във времето. По този начин можем да видим различните перспективи в конфликта, включително и кампанията в Северна Африка, Битката за Ротердам и окупацията на Норвегия. Можете да прочетете какво мисли Крис по въпроса ето тук.

Цена за PC: €59.99 -> Сега е намалена на €29.99

Цена за PlayStation 4: 139,90лв -> Сега е намалена на 69,90лв

Цена за Xbox One: $59.99

Обратно горе


Darksiders III
Жанр:Приключенска екшън игра

Върнете се към апокалиптичния свят в Darksiders III, екшън приключенска игра, където влизате в ролятра на FURY (Гняв) и трябва да повалите всички 7 Смъртни Гряха. Най-загадъчния от четирите конника, FURY трябва да възвърне баланса на Земята.

Цена за PC: €59.99 -> В момента е намалена на €47,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4: 119лв

Цена за Xbox One: $59.99

Обратно горе


Artifact
Жанр: Събирателна игра с карти

Artifact е дигитална картова игра, създадена от легендарният дизайнер Richard Garfield и Valve, базирана на шедьовъра Dota 2 на Valve. Играта е създадена, за да даде на Trading Card Game (TCG) ентусиастите най-дълбокият геймплей и най-доброто преживяване в една фантастична игра на карти.

Цена за PC: €17,95 

 

Обратно горе


Това е всичко за месец ноември! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец декември още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Няма коментари

Напиши коментар