Годината в игри: октомври 2018
Игри

Годината в игри: октомври 2018

Вижте кои са най-популярните игри, които излязоха през октомври 2018

Твърде много игри… и твърде малко време, за да ги изиграем! Надяваме се да имате малко повече свободно време покрай празниците, защото за края на годината съм ви подготвила по няколко готини игри, излезли през всеки един месец от годината. Вчера отразихме месец януари, февруари, март, април, май, юни, юли, август, септември и дойде време за октомври!


Съдържание


Assassin's Creed Odyssey
Жанр: Екшън ролева игра

Глътка свеж въздух за феновете на Assasin’s Creed и може би най-доброто издание в поредицата след Black Flag (ревю - тук). Тук действието се развива в древна Гърция, 431 години преди новата ера. Влизате в ролята на Алексиос или Касандра - наемници по време на Пелепойенските войни. Assasin’s Creed Odyssey не просто екшън игра, а едно страхотно RPG, чрез което изживявате историята на древна гърция и Първата Цивилизация.

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €29,99 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation: 139лв -> В момента е намалена на 69,90лв!

Обратно горе


Call of Duty: Black Ops 4
Жанр: Shooter, battle royale

Играта тотално загърбва класическата кампания, която, честно казано, ни е любим елемент от Call of Duty-тата, и премества фокуса изцяло върху мултиплейъра. В мрежа можем да играем типичните "зомби" модове и нещо съвсем ново: т. нар. blackout, или battle royale в стил Black Ops. Режимът включва локации и герои от минали заглавия от поредицата, и според Activision се помещава в най-голямата Call of Duty карта правена някога, където присъстват и земни, въздушни и морски превозни средства.

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €38,99

Цена за PlayStation 4: 129лв -> В момента е намалена на 83,85лв!

Цена за Xbox One: $59.99 -> В момента е намалена на $44.99

Обратно горе


Red Dead Redemption 2
Жанр: Приключенска екшън игра

Америка, 1899 година. Ерата на дивия запад е към своя край, като служителите на реда преследват последните разбойнически групи. Тези, които не се предадат биват избити. След несполучлив обир в западния град на Блекуотър, Артър Морган и групата на Ван дер Линде са принудени да бягат. По петите им са федерални агенти и най-добрите ловци на глави в държавата. За да оцелеят те трябва да ограбват, крадат и да се бият по пътя им през суровата централна Америка. С увеличаването на опасността Артър трябва да вземе решение - дали да се подчини на своите идеали или на лоялността на групата, която го е отгледала.

Играта бе чакана изключително дълго време от феновете на Read Dead Redemption. Явно си е заслужавало, защото стана едно от хитовите заглавия за годината - тя бе приета изключително добре както от критиците, така и от феновете.

Цена за PlayStation 4: 139,90лв

Цена за Xbox One: $59.99

Обратно горе


Gwent: The Witcher Card Game
Жанр:Събирателна игра с карти

GWENT е състезателна игра с карти от създателите на The Witcher 3: Wild Hunt - CD PROJEKT RED. Името на играта идва от името на картовата игра от новелите на Андрей Сапковски (Вещерът). В играта се изправяте в дуели, които комбинират добри умения, блъфиране и внимателен подбор на тесте. Игрите са best of three (тоест 2 победи от 3 срещи) и като повечето игри с карти - отново имате магии и разнообразни единици. След дългата отворена бета от май месец 2017, GWENT бе официално пусната на 23 октомври 2018 година. През ноември дойде и Thronebreaker: The Witcher Tales, самостоятелна single player игра.

Играта е безплатна и можете да я свалите за следните платформи:

PC  |  Xbox One  | PS4

Обратно горе


SOULCALIBUR VI
Жанр: Бойна игра

Донесете повече от юмруците си в битката! Включвайки нови бойни механики и персонажи, SOULCALIBUR VI отбелязва нова ера в историческия франчайз. Играта предлага богат избор от режими на игра и нова соло кампания -  върнете се обратно в 16 век и изживейте събитията от съвсем първия SOULCALIBUR. И тъй като сме още на Witcher вълна - ще видите и Гералт от Ривия тук.

Цена за PC: €59,99 -> В момента е намалена на €40,19 за зимните steam разпродажби! 

Цена за PlayStation 4: 129лв -> В момента е намалена на 79,90лв

Цена за Xbox One: $59.99 -> В момента е намалена на $47.99

Обратно горе


Това е всичко за месец октомври! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте игрите от месец ноември още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за видео игрите. Можете да прегледате годината във филми и сериали, електронни спортове и технологии! 
Весели празници и Have fun!

Няма коментари

Напиши коментар