Успяхте ли да откриете скритата игра на Google
Игри

Успяхте ли да откриете скритата игра на Google

Как да открием и играем играта?

It's time for easter eggs! 

От години, Google не е просто търсачка. Компанията ни предлага редица допълнителни услуги, и често ни изненадва с изобретателността си. Около рождения ден на гиганта, обаче, по-точно тази година, когато Google стана на 20, от компанията ни направиха няколко подаръка. Можете да прочетете повече за тях тук.

Скритите неща, в Google, със сигурност не са едно и две. За жалост, някои от т.нар. easter eggs са достъпни само в САЩ, и затова, когато чух за скритата игра на Google, побързах да проверя дали имаме достъп до нея и тук. Е, имаме! Ето и как можете да намерите и играете скритата игричка.

Първо трябва да отидете на Google.com, като можете да го направите през повечето браузъри, с изключение на Safari.

Това, което трябва да напишете в търсачката е "text adventure". След това кликате с десен бутон и натискате inspect, или инспектиране ако менюто е на български. Ще видите код и опции под него, като трябва да кликнете на Console. Когато го направите, ще видите надпис "Would you like to play a game?" и ако натиснете Yes, ще можете да се впуснете в текстова конзолна игра. 

Можете да контролирате своя герой като въвеждате прости команди. 

Ако харесвате скрити загадки и ако ви харесат книги и филми като Ready Player One, със сигурност ще оцените играта. Успех! 

Няма коментари

Напиши коментар