Как ще изглежда играта на Marvel
Игри

Как ще изглежда играта на Marvel

Защо голяма част от феновете са разочаровани от начина по който изглеждат героте?

По време на Е3 научихме повече за новата игра на Marvel с името Avengers: The Game. Видяхме и трейлър на играта, бяха ни дадени и повече подробности около проекта. Но защо има разочаровани? 

Предстоящата игра беше едно от най-очакваните неща на Е3 като цяло. Когато обаче Square Enix разкриха как ще изглеждат героите, феновете не бяха особено впечатлени. Очакванията за co-op играта бяха огромни, за което допринесе и страхотният успех на филмите за Отмъстителите в последните години. И така, героите в трейлъра визуално изглеждат като... бледи копия на оригиналите.

Дизайнът на героите определено е подобен на тези от MCU, но те просто не си приличат. Като оставим това на страна, видеото, което видяхме хич не беше лошо. Имам надежда, че и играта ще бъде интересна и увлекателна. 

Реакциите в социалните мрежи относно начина по който героите изглеждат са безценни. Появиха се много миймове, доста статуси и туитове. Ето ги и някои от най-забавните резкции. 

Разбира се, това не е краят на света. Ако играта е готина, на кого му пука, че приликите на героите й с тези Отмъстители, които сме виждали не е чак толкова голяма. Затова оставаме в очакване. По време на Е3 тази година видяхме някои страхотни нови трейлъри на някои от най-очакваните игри. За още любопитни новини от Е3 не пропускайте да прочетете тези статии.

Вие какво мислите за дизайна на героите? Мислите ли, че те трябваше да приличат на актьорите от филмите за Отмъстителите или сте доволни и от този им вид? Споделете в коментарите по статията. 

Източник: Polygon 

Свързани страници

Виж всички
Streams
Баннаха Dr Disrespect от Twitch
Еспорт
Toп 10 в Twitch
League of Legends
Riot Games обяви свой Auto Chess

Няма коментари

Напиши коментар