Какво е Twitch Sings?
Игри

Какво е Twitch Sings?

Стрийминг платформата Twitch създаде своята първа игра.

Първата игра на стрийминг платформата Twitch се казва Twitch Sings, предназначена е за стриймъри и представлява караоке. 

Играта позволява на стриймърите и феновете им да правят забавни караокета и да пеят заедно, докато излъчват. Ще имате възможност да избирате от огромна библиотека от песни.


Ще можете да каните резлични хора от Twitch общността ви за дуети, защото както знаете колкото повече хора се включат в едно караоке, толкова по-добре. Естествено, феновете, които ви гледат ще могат да участват, като избират песни в чата и ви предизвикват с тях.

Новата игра е безплатна, достъпна е за PC и също така има няколко допълнителни опции. 

Ето ги и минималните изисквания за играта: 

OS: Windows 7 64bit

RAM: 4 GB

GPU: 1024 VRAM, DX11 support

CPU: Intel i5 2.7 Ghz, 4 cores (or equivalent)

HDD: 1.3 GB free


Можете да играете Twitch Sings тук.

Играта беше изпробвана през последните месеци, затова вече можете да видеите интересни изпълнения в интернет. Вече официално можете и да си свалите играта. 

Играта беше обявена официално преди няколко дни, по време на първия TwitchCon Европа. Освен това, разбрахме, че всяка седмица ще бъдат добавяни нови песни, или поне така ни беше обещано. Създавайки играта от компанията не само искат да превърнат стриймването в още по-интересно и забавно начинание, но и да насърчат създателите на съдържание да бъдат все по и по-креативни. 

Обявяването на новата игра определено беше една от най-големите и най-обсъжданите новини по време на събитието. Други новини бяха, че партньорите вече ще получават парите си значително по-бързо от преди това. Интересно е също, че вече стриймърите от Германия, Франция и Обединеното кралство ще могат да се възползват от услугата Bounty Board, която позволява на стриймърите да се възползват по-лесно и бързо от платени партньорства в платформата. 

Вече очакваме с нетърпение следващият европейски TwitchCon, който ще бъде догодина, защото разбира се е хубаво, когато една от любимите ни платформи се развива и разширява кръгозора си.

Източници: Тwitch, Variety

Свързани страници

Виж всички
Премиера
Най-яката работа в света?
Еспорт
ENCE в партньорство с Logitech
Кино
Какво ще гледаме по Disney +

Няма коментари

Напиши коментар