Киану Рийвс в Cyberpunk 2077
Игри

Киану Рийвс в Cyberpunk 2077

Още повече вълнение се създаде около играта след презентацията на новия й трейлър. 
 

Дойде онова време от годината! Започна едно от най-вълнуващите събития за годината за всички нас, а именно Е3. Electronic Entertainment Expo се провежда в Конгресния център на Лос Анджелис. Tази година то ще приключи на 13 юни. Въпреки, че сме в самото начало на няколкодневното събитие обаче, вече имаме доста интересни новини.  

Ако сте гледали Е3 миналата година, със сигурно сте забелязали, че един от най-запомнящите се и вълнуващи моменти, беше презентацията на трейлъра на Cyberpunk 2077. Речта на конференцията беше прекъсната, на екраните се появи конзола и код, след което видяхме и него. Тази година, новият трейлър беше дори още по-добър. Ето го и него!

Oсвен, че видеото изглежда мега яко, на презентацията по време на конференцията имаше и неочаквани гости. Холивудската звезда Киану Рийвс поговори пред феновете, по време на конференцията и изглежда искрено се забавляваше. Феновете също бяха страшно развълнувани да видят актьора. След като аплодисментите утихнаха и той все пак успя да каже нещо, поговори за това, колко е увлекателна историята на играта и колко много харесва проекта. Той съобщи и една друга новина, а именно кога най-после ще бъде пусната играта. 

Cyberpunk 2077 е една от най-очакваните игри, а Е3 и тази година, направи вълнението около нея дори по-голямо. Мистериозното RPG се развива в не до там далечното бъдеще, а вече имаме и датата за излизането на играта. Очакваме я на 16 април 2020г. Cyberpunk 2077 се разработва от CD Projekt Red, това е и екипът зад игри като The Witcher 3: Wild Hunt.

Източници: E3gamespot

Очакваме още доста интересни новини от Е3, и както обикновено ще ви държим в течение на случващото се. Желаем ви страхотна седмица и както винаги - Have Fun!


 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар