Любимите ни мини игри за 2018г.
Игри

Любимите ни мини игри за 2018г.

Кои са игрите в любимите ни игри, които са ни любими?

Случвало ли ви се е да сте изключително съсредоточен в някоя игра и тогава, точно когато сте готови да запратите монитора нанякъде, да се спрете заради мини игра в играта? Е, на мен ми се случи, и затова реших да ви разкажа за няколко мини игри, които се оказаха доста забавни. Открих ги през 2018г., с изключение на първите две. Ако искате да разберете какво друго се случи през годината на тема гейминг, ето го и мястото. Но да се върнем на темата.

GTA San Andreas Basketball

Знаехте ли, че между гонките с полицията, кражбите на коли и мисиите, всъщност можете да поиграете баскетбол? За мен беше много интересно и забавно да го науча, и, разбира се, прекарах известно време на игрището. 

Предварително се извинявам за качеството на снимката...


Dota 2 Тrivia

По време на турнири Dota 2 ни предлага Trivia. Това е един вид мини игра, в която можем да отговаряме на различни въпроси за играта. 


Red Dead Redemption 2: Dominoes

В Red Dead Redemption 2 можеш да правиш всичко - да си полираш оръжието, да ядеш гозба около лагера. Сериозно. Можеш да играеш poker, blackjack, дори и domino.

И да, в началото ще си кажете, защо в игра като Red Dead Redemption 2, която предлага цяла вселена, ще правим нещо като игра на домино, но моят съвет е да опитате. После ще си говорим пак. 

Снимка: kotaku.com


Spider-Man: Puzzles

Играта на Мarvel Spider-Man за PS4 се съсредоточава малко повече върху Питър Паркър. Освен това тя ни връща назад във времето, или поне тези от нас, които са играли игричката като деца. 


A Way Out: Connect 4

В играта можете да правите интересни неща заедно с другарчето си, като например да избягате колективно от затвор или да управлявате лодка в бурни води. А едно от най-забавните от тях според мен е Connect 4 в чакалнята на болницата. Малко странна игра, но ми харесва! 

Източник: kotaku


Дори да ви се струва, че игрите са глупави, опитайте ги и ще видите, че ще изгубите часове, играейки на табла, например.

Това бяха моите предложения - малко, но от сърце. А вие имате ли любима мини игра? Споделете в коментарите.

 

Няма коментари

Напиши коментар