Нова игра по Властелинът на пръстeните
Игри

Нова игра по Властелинът на пръстeните

През 2021 ще излезе играта Gollum. 

Не друг, а Ам-гъл ще заема централно място в играта. Добро решение, стига сме избирали за главни герои само някакви елфи и принцове. Daedalic Entertainment обявиха, че работят по новата екшън-приключенска игра, която ще бъде пусната през 2021г. за компютри и "всички други релевантни конзоли". Името на играта ще бъде The Lord of the Rings – Gollum. 

Играта ще бъде базирана на книгите на Дж. Р. Р. Толкин и ще следва Ам-гъл през събитията в тях, но също така ще се акцентира и на нови детайли от пътешествието му. Поради тази причина, очаквайте история, която се осланя на оригиналната, но и добавя нови пластове и неща, за които не сме говорили до сега във Властелинът на пръстените.

Carsten Fichtelmann, изпълнителен директор и съосновател на Daedalic Entertainment сподели подробности. 

Играта ще разказва историята на Ам-гъл от неговата гледна точка и перспектива, което не е правено до сега. Въпреки това ще останем верни на оригиналната история на Толкин. 

В книгите няма много информация за пътя, който Gollum извървява, за да си върне притежанието на Пръстена. Знаем, че се среща с Shelob, пленен е в Мордор и по-късно разбира кой е Билбо Бегинс. По-късно Саурон освобождава съществото, с идеята да открие пръстена. 

Арагорн го пленява в Мъртвите блата и го отвежда в двора на Трандуил в Мирквуд, за да може Гандалф да го разпита. Голум отново избягва от там, през тунелите в мините на Мория, където накрая се натъква на Задругата, започва да следва Фродо, и знаете какво се случва след това, ако сте гледали „Властелинът на пръстените“. 

В последните дни всички в социалните мрежи говорят за играта. Много от феновете са ентусиазирани, а някои, както обикновено остават скептични. Е, ще трябва да изчакаме до 2021, за да разберем дали играта ще си струва.

Ще бъде интересно как ще изглежда играта, както и каква ще бъде целта, и ще я очакваме с интерес. 

Източник: Polygon

Свързани страници

Виж всички
Кино
6-те железни трона
Apex Legends
Оръжията в Apex Legends

Няма коментари

Напиши коментар