Нови детайли около Red Dead Redemption 2 за PC
Игри

Нови детайли около Red Dead Redemption 2 за PC

Дългоочакваната версия за PC може би е по-близо от всякога.

Втората част на Red Dead Redemption беше пусната за конзола на 26 октомрви 2018 - над осем години след първото заглавие на играта.

Но всички се питаме кога ще излезне версията за PC, след като вече има такива за Xbox и PlayStation, пуснати от Rockstar Games.

От октомври насам се говори, че ще има PC версия, демек същото, което се случи с Grand Theft Auto V. Въпреки това, в предишните няколко месеца не получихме никакви новини и вече започнахме да се чудим какво се случва?


Red Dead Redemption 2 върна доста класически функции от първото Redemption заглавие

Rockstar все още не са потвърдили PC версията и кога ще бъде достъпна, но това не спира феновете и тяхната надежда. Това може да стане и доста скоро, след като заглавието най-вероятно ще има желаната версия.

Участници в PC Gaming subredit се свързаха с разработчик на Rockstar Toronto, след като той си е обявил в LinkedIn, че е работил по Red Dead Redemption 2 (PC версията), преди да напусне, през 2016.

Това не е първият път, в който разработчик на Rockstar обявява, че е помогнал за създаването на Red Dead Redemtion 2 за PC. Веднага след излизането на играта, бивш член на Rockstar Leeds - който също така е каза, че е работил по GTA V и LA Noire за PC имаше същата актуализация в LinkedIn. Въпреки, че това беше изтрито впоследствие, то ние вече разбрахме, че играта ще получи своята PC версия.


Ето така изглежда страницата на Nan Ma в LinkedIn, бившият служител на Rockstar

Питате се кога точно ще излезне RDR 2 за PC?

За момента все още не е ясно и въобще не се знае дали ще е скоро, но пък всичко води към това, че ще има, но е просто въпрос на време.

Rockstar пуснаха GTA V за PC през 2015 година, което беше почти две години, след изданието за конзола и шест месеца след следващата генерация конзоли и преиздаването на играта за Xbox One и Playstation 4.

Със излизането на следващата генерация конзоли, изглежда, че Rockstar очакват удобен момент за пускането на играта за PC, но кой знае?

 

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар