Обявиха Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Игри

Обявиха Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

На тазгодишната конференция GDC 2019 видяхме трейлър на новата игра.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines така и не получи шанс. Дебютирала през 2004г., играта продаде само около 100,000 копия защото същата година излязоха игри като Halo 2, Half-Life 2, и Metal Gear Solid 3: Snake Eater. 15 години по-късно обаче, компютърната ролева игра, базирана на популярния франчайз White Wolf (настолна игра), ще се прероди. В последните години, играта се превърна в класика и се радва на одобрение от фенове и критици. Сега, играта ще получи втори шанс.

Paradox Interactive обявиха своята игра Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, която към момента се разработва от Hardsuit Labs. Обявлението дойде на GDC 2019 (Game Developers Conference), заедно с трейлър на играта. 

Bloodlines 2 e продължението на играта от 2004г., носеща същото име, и създадена от Troika Games. Brian Mitsoda се завръща, за да работи съвместно с Hardsuit Labs, като ще ръководи проекта. 

Нашата цел е да продължим да показваме стилът на играта, който я направи уникална по рода си. Тъмният тон, атмосферата, и разбира се хуморът са нещата на които сме наблегнали. Смятам, че феновете на оригиналната игра ще оценят и продължението. 

Играта ще бъде пусната през 2020г. на конзоли и PC. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 e в процес на разработване от 2015г. 

Сюжет:
Играчът е в ролята на ново(пре)роден вампир, който се опитва да оцелее в света на вампири, върколаци и други същества, които изскачат от тъмнината. Поради характера на играта, тя има възрастово ограничение 18+. Освен това, героят се опитва да запази поне капка човечност имайки предвид мрачните обстоятелства. Освен това, трябва и да не бъдеш забелязан от човеците, за да не затриеш света на господарите си.  

За някои това е една от най-очакваните RPG игри на годината. Скоро ще разберем, дали наистина ще бъде добра. 

Източници: IGN, polygon

Няма коментари

Напиши коментар
Tags