Пътят до Черно море в Euro Truck Simulator 2 - ново DLC
Игри

Пътят до Черно море в Euro Truck Simulator 2 - ново DLC

В най-новото DLC на Euro Truck Simulator 2 играчите ще имат възможност да пътуват през Румъния, България и Турция.

Euro Truck Simulator 2 е една от онези нишови игри, които са налични само за компютър, но това не им пречи да бъдат истински хит. Години след пускането си на пазара, хиляди хора все още я играят ежедневно - почти 27 000 я играят точно в този момент на писане на статията, според SteamDB.

SCS Software - разработчикът на играта, продължава да разширява картата в играта с повече пътища и местности, през които играчите да преминават, докато разнасят някакъв полезен товар от точка А до точка Б.

Следващото допълнение, наречено Road to the Black Sea, ще позволи на играчите да прекарват своите товари през трансилванските гори и Карпатите на Румъния, черноморското крайбрежие на България и тракийския регион на Турция - портата към Истанбул.

От SCS Software казват следното:

От големи градове до малки и скромни села в провинцията, шофьорите на камиони ще могат също да карат по пътищата, които водят до живописните брегове край Черно море.

Тези региони също предлагат голямо разнообразие от индустрии, които играчите да доставят на и от, включително селскостопанска дейност, дърводобивни предприятия и минна индустрия.

Последното налично допълнение в момента е Beyond the Baltic Sea, което излезе на 29 ноември миналата година и включи много нови пътища и местности из балтийските страни Литва, Латвия и Естония, както и включваше малко такива от Финландия и Русия. Допълнението донесе цели нови 24 важни града към картата на Европа в играта.

Чешкият разработчик SCS Software пусна на пазара Euro Truck Simulator 2 през 2012 г., а оттогава играта се превърна в култ. Но защо? Е, в основата си, защото е добра. Тя има задоволителна физика на шофиране, обширна карта и хубава атмосфера, лишена от стрес и напрежение. Можете да загубите цяла вечер само в играене на ETS2.

Road to the Black Sea допълнението може да очаквате в Steam магазина до края на годината, ако всичко с разработката му мине по план.

 

Източник: PC Gamer

Няма коментари

Напиши коментар