Пуснаха отворената бета на Dota Underlords в Steam и на мобилни устройства
Игри

Пуснаха отворената бета на Dota Underlords в Steam и на мобилни устройства

Бетата включва поддръжка между всички платформи

Dota Underlords, самостоятелния проект на Valve за Dota Auto Chess за Dota 2 (което също е самостоятелен проект на Valve за Defense of the Ancients модификацията от Warcraft 3), вече е наличен безплатно в Steam. От Valve споделиха, че очакват играта да бъде в ранен достъп (Early Access) за "няколко месеца" с нови екстри, които да бъдат добавяни през регулярни интервали.

Ако се питате какви нови екстри, ето и някои от тях:

  • Четири Underlords от които да избирате. Изберете Underlord персонаж от постоянно растящият състав, който приляга на вашият стил на игра. С уникални геймплей промени, има Underlord за всеки.
  • Ranked Matchmaking. Всеки започва от дъното, но играейки срещу други Underlords ще се покатерите нагоре по ранговете и ще докажете, че сте правилния човек, който да управлява White Spire.
  • Battle Pass. Той ще представи прогресия, козметични промени, персонализирани дъски и още куп нови екстри към Dota Underlords.
  • Сезонни ротации. Всеки сезон ще казваме довиждане на определени герои, предмети и съюзи, за да отворим място за нови попълнения, които ще оформят винаги променящия се свят на Dota Underlords.
  • Готови за турнир. Създайте си собствени лобита и мачове и след това поканете зрители да гледат как вашите Underlords се справят.
  • Ежедневни предизвикателства, нива и награди, персонализирани банери, екстра за повторения и офлайн игра - всичко това е планирано да се добави към първия сезон на Dota Underlords.

Дори все още всички тези екстри да не са готови, от Valve споделиха, че Dota Underlords е доста добра за игра така както е в момента, а поддръжката за игра между различните платформи също е налична.


Играта е безплатна (и ще остане такава). Можете да я откриете в Steam, Google Play Store, Apple Store.

Повече информация можете да откриете и в официалния сайт на играта.

Източник: PC Gamer

Няма коментари

Напиши коментар