Stardew Valley вече с версия за Android
Игри

Stardew Valley вече с версия за Android

Една от най-симпатичните farming игри. 

Играта беше официално пусната за PC през 2016г. Мобилната версия на играта поне до сега беше достъпна само за iOS. Месеци по-късно вече ще можем да си правим ферми в Stardew Valley и ако сме с Android. Освен това, можем да играем играта на PC, Mac, Linux, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, както и на PlayStation Vita. 

Като изключим промените по контролите, мобилната версия е почти същата като тази за компютър. Stardew Valley e RPG с отворен край. Наследявате имот от дядо си в долината, имате определени сечива и малко пари и така започвате новия си живот. Основната цел е да създадете ферма започвайки от нула, да обработвате земята, да инвестирате в различни суровини и пр. Няма да бъде лесно, но от друга страна Долината е пълна с възможности. Освен това не сте сами. Има цял град с други герои, като вашето геройче може да се запознава с тях и да изгражда връзки и приятелства.  

Е, да, някой казват, че играта прилича малко на пикселизиран Sims, но все пак е симулатор, така че какво друго бихме могли да очакваме. 

Ако до сега не сте играли Stardew Valley, можете бързо да се научите, а тук има и упътвания. 

Ако вече имате съществуваща ферма можете да пренесете напредъка си на друго устройство. Ако не знаете как се случва това, можете да използвате помощта на инструкциите. Освен това в Reddit има тема с често задаваните въпроси за играта. Успех!

P.S. Вместо да използвате iTunes можете просто да прехвърлите информацията от компютъра на телефона си. Цената е 17,99 лв.  

Източници: stardewvalleywiki, The Verge


Играете ли мобилни игри и кои са тези, които най-много ви харесват? Нашите предложения за нови мобилни игри, можете да откриете тук. Ако пък сте фенове на пъзел игрите, не пропускайте да опитате Baba is You.

Няма коментари

Напиши коментар