The Avengers: Играта ще излезе на Е3 2019
Игри

The Avengers: Играта ще излезе на Е3 2019

Новата игра ще носи името Marvel's Avengers.

Разработчиците на игри Square Enix ще разкрият подробности около новата им игра Marvel's Avengers по време на събитие на живо на Е3 2019. Тази година, едно от любимите ни събития, а именно Е3 ще се проведе между 11 и 13 юни в Los Angeles Convention Center. Както всяка година на ивента ще присъстват студия, разработчици на игри, програмисти геймъри, различни инфлуенсъри и личности от развлекателната индустрия. Както обикновено очакваме интересни новини от събитието, нови игри и проекти. 

Square Enix потвърдиха, името и датата за представянето на играта им, а ето и малко повече за нея, като започваме от трейлъра й. 

Тийзърът изглежда, а и звучи епично. Графиката също изглежда супер, в което не сме се и съмнявали. След невероятния успех на филмите на Marvel напоследък, най-вече Endgame, а и след огромен интерес от страна на феновете, най-после ще имаме и игра.

Все още нямаме кой знае колко повече информация за проекта. Marvel Entertainment и Square Enix работят заедно по играта. Партньорството вероятно ще бъде многогодишно и ще включва повече от една игра. Marvel's Avengers ще бъде базирана на героите на студиото, които добре познаваме и обичаме - Отмъстителите. Crystal Dynamics, които са работили по Tomb Raide сериите ще работят и по този проект. Знаем също, че играта ще включва любими елементи от MCU. В трейлъра виждаме щита на Капитан Америка, чука на Тор, а монологът ни ориентира кога времево ще се развива действието. Историята ще бъде оригинална и по думите на студиото в нея ще може да изследваме необятната вселена с години. 

Ще бъде интересно да видим играта, като тя е само едно от интересните неща, които очакваме по време на Е3. Все пак за проекта се говореше още от началото на 2017г., ако не и по рано и затова очакванията са големи. Освен това, въодушевлението след последния филм за Отмъстителите беше огромно, а феновете останаха повече от доволни. Какво по-хубаво след Аvengers:Endgame от една яка компютърна игра?

Източник: Marvel, pcgamer

Няма коментари

Напиши коментар