Топ 5 игри, които очакваме до края на годината
Игри

Топ 5 игри, които очакваме до края на годината

Mortal Kombat 11 вече излезе, но очакваме още много до края на 2019г.
 

Всеки си има свои предпочитания за игри. Това са нашите предложения, за игрите, които очакваме през годината и мислим, че ще са интересни. Повечето от заглавията по-долу са продължения на вече съществуващи франчайзи. След голямото въодушевление около Mortal Kombat 11, ни остават още няколко популярни заглавия до края на годината. 


Rage 2

На 14 май 2019г. излиза за XBox One, PS4 и PC играта Rage 2. Играта е продължение на постапокалиптичния шуутър. Играта изглежда приятна, цветна и забавна, в стил Mad Max, разбира се и със сигурност ще я изпробваме при първа възможност. Официален сайт.


Star Wars

Respawn Entertainment, които познаваме добре, като създатели на Apex Legends и Titanfall, работят с EA по разработката на Star Wars игра. Очакваме тя да излезе на 15 ноември за PS4, XBox One, и PC. Играта е ситуирана времево между Revenge of the Sith и оригиналния филм. Официален сайт на играта.


Gears 5

Gears 5 ще излезе тази година, като все още нямаме точна дата на която да очакваме играта. Ще има версии за XBox One и PC. Ще се включим в петата глава на историята на Sera, обитателите й и нашествениците. Kait Diaz този път ще бъде на мисия, която е много лична, а от трейлъра изглежда, че съзнанието й е заето от враговете. Официален сайт на играта.


Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Blind Forest е може би една от най-добрите игри за Xbox One правени някога. Сега, приключението в приказния свят, напомнящ анимация на Disney продължава, с Ori and the Will of the Wisps. Играта е на Moon Studios, отличава се с оригинален арт стил, а в продължението ще намерим нови оръжия и герои. Все още няма обявена дата, но играта се очаква тази година. Официален сайт на играта.


Skull and Bones

Ако сте харесали битките в Assassin’s Creed 4: Black Flag, значи ще харесате и същността на играта Skull and Bones. Пиратската игра има мултиплеър компоненти, както и опция за индивидуална игра. Ще бъдете въвлечени в различни мисии и пиратски битки. Официален сайт на играта. 


Кои са игрите, които вие очаквате тази година? Споделете както обикновено в коментарите под статията. 
 

Няма коментари

Напиши коментар