Актуализация на шампион: Aatrox
League of Legends

Актуализация на шампион: Aatrox

AATROX - THE DARKIN BLADE

УМЕНИЯ:

 PASSIVE: DEATHBRINGER STANCE

Следващата атака, която направите с Aatrox увеличава обхвата ви на атака и щетите. Като щетите се определят на база % от максималната кръв на противниковият шампион. Атаката ви намалява значително всички щитове и регенерация на кръв за няколко секунди. Времето за използване на Deathbringer Stance’s е понижено, когато използвате магия или сте в процес на приземяване след използване на The Darkin Blade (Q) върху противников шампион.

 Q: THE DARKIN BLADE

Aatrox замахва до три пъти с меча си, като всеки следващ път нанася все повече щети на противниковият шампион. Бонус към умението е, че можете да оцелите противникът си и с остирето на меча, което ще го повдигне във въздуха за момент и ще ви даде възможност да се приближите за да използвате максималният демидж от третият удар.

 W: INFERNAL CHAINS

Aatrox удря земята, като това образува клетка с вериги в четирите края. Първият шампион или голямо чудовище което е на пътя на действие на умението поемат силата на удара,щетите от него и биват забавени за кратък период от време. Ако след няколко секунди са все още в обсега на клетката те биват завлечени обратно в центъра.

 E: UMBRAL DASH

Passive: Получавате шанс да възстановите част от нанесените ви щети на база на демиджа, който сте направили.

Active: Активирането на умението увеличава атаката и щетите които нанисате за няколко секунди и подобно на Jarvan IV ще имате възможност да използвате меча си за да преминете през малки обекти на картата. Можете да съхранявате до два Umbral Dash-а едновременно, които могат да се използват едновременно с The Darkin Blade (Q).

 R: WORLD ENDER

При активиране на ултимейта освен че крилете ви се активират и започвате да летите, размерът ви също става доста внушителен. При преобразяването ви всички крийпове около вас биват подложени на fear, което увеличава вашата скорост на движение (този бонус се реактивира, когато сте извън битка). Докато се трансформирате, Aatrox увеличава цялостният си демидж и започва да събира кръв (Blood Well). Ако бъдете убит по-време на битката, всичката кръв регенерирана докато сте били в ултимейт формата ви ще се възстанови и ще се преродите.


СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ:

  1. Фокусирайте се върху cooldown reduction-a! Auto-атаките нанасят по-малко щети от The Darkin Blade (Q). (*Нали не сте забравили, че с руните възможността ви за CD може да достигне 45% а с подходящите предмети, това ще накара всеки да се замисли дали иска да играе срещу вас).
  2. Ако все пак прекалено често използвате Q и виждате, че противникът ви успешно избягва атаките, то винаги можете да се фокусирате към Infernal Chains (W), след което няма да имате проблем с използването на The Darkin Blade (Q), отново.
  3. Използвайте Umbral Dash за да избегнете ганкове или да помогнете на съотборник в беда.
  4. Deathbringer Stance в комбинация с Umbral Dash ще ви направи машина за убиване до тогава, докато продължавате да правите демидж на противниковите шампиони.
  5. Използвайте ултимейтът си за да се включите в битката по-рано и да започнете да събирате кръв (Blood Well). Колкото по-дълго водите битка в истинската си форма, толкова повече кръв ще възстановите след като се преродите.

Aatrox Gameplay


СКИНОВЕ:

Justicar Aatrox

Mecha Aatrox

Seahunter Aatrox

Aatrox Special Interactions​

Източник: League of Legends 

Видео: SkinSpotlights

Няма коментари

Напиши коментар