Актуализация на шампион: Akali
League of Legends

Актуализация на шампион: Akali

AKALI THE ROGUE ASSASSIN

УМЕНИЯ:

 PASSIVE: ASSASSIN'S MARK​

Когато нанесете щети (damage) на противников шампион с някое от вашите умения около вас се формира пръстен. В него, Akali получава допълнителна скорост на движение (movement speed). Излизането на Akali от пръстена ви гарантира още един бонус от допълнителна скорост към шампиона който сте маркирали, а следващата атака върху противника ще нанесе повече щети и ще възстанови 10% от енергията ви.

 Q: FIVE POINT STRIKE

Akali хвърля пет остриета наречени kunai в тясна дъга, нанасяйки щети на противника пред нея, като на максимален обхват на остриетата противникът ви бива забавен (slow). Ако използвате умението на почти пълна енергия, това ще възстанови част от здравето ви в зависимост от процента на щетите, който сте нанесли с него. Когато сте на максимално ниво на развитие на умението (level 5) получавате бонус щети върху крийпове и чудовища (minions and monsters).

 W: TWILIGHT SHROUD

При използването на умението, Akali създава облак от дим, който бавно се разпространява докато не изчезне напълно. Докато сте в облака, Akali възстановява енергията си и увеличава скоростта си на движение. Въпреки че позицията на облака ви се вижда, новото при актуализацията на това умение е, че нищо не може да ви разкрие. О, да правилно прочетохте! С новото подобрено умение на Akali всяка атака или умение на противниците ви няма да имат абсолютно никакъв ефект върху вас, тъй като няма да могат да ви видят, това включва и щетите от кулите в играта. Ако излизате и влизате в облака по-времето в което е активен, това увеличава продължителността му.

 E: SHURIKEN FLIP

Хвърляйки вашият шурикен в посоката ви на атака, първият противник на пътя на шурикена понася щетите от вашето умение и бива маркиран. Докато противникът ви е маркиран можете повторно да използвате (реактивирате) Shuriken Flip, което ще ви върне при него. Интересното при това умение е, че ще имате възможността да иползвате марка на Shuriken Flip и върху "Twilight Shroud" - W, което ще бъде доста полезно при отборните битки в даден етап от играта.

 R: PERFECT EXECUTION

Ще имате възможността да използвате два скока (вместо досегашните три), с малко закъснение между тях. При използването на първият скок (dash) нанасяте физически щети (physical damage) и спирате движението на противникът ви за кратък период от време (briefly stuns). Използването на умението втори път, ще ви даде възможност да нанесете magic damage базиран на липсващата кръв на противниковия шампион.


“The only rule that matters is that your enemies don't walk away.”


СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ:

1. Използвайте вашето Q:FIVE POINT STRIKE когато сте на максимална енергия. Възползвайте се от малкото време за повторно използване на умението за да нанесете два пъти повече щети на противника. В комбинация с вашият Passive - ASSASSIN'S MARK щетите, които можете да нанесете с това умение са огромни.

2. Използването на Shuriken Flip с цел увеличаване на мобилноста ви, или Perfect Execution за да гарантирате убийство в сметката си, не винаги е правилното решение. Опитайте се да комбинирате двете умения с вашият passive за да нанесете бързи щети на противникът ви и да се измъкнете безнаказано.

3. Помислете в какъв момент да използвате Perfect Execution, защото може да се поставите в ситуация на шах и мат. Възможността която ви дава умението може да разгърне потенциала ви от комбинации с които да нанесете повече щети, но това може да ви остави и уязвими за контра атаки. Затова ако сте решили да убиете противникът си помислете дали да не използвате първият скок по-рано, което ще ви отнеме възможността да използвате забавянето(stun), но пък следващото ви движение (вторият скок-dash) вероятно ще бъде последното за тях.

4. Използването на руни тук може да бъде ключов факт за нанасянето на огромен % щети върху противникът ви, затова помислте какъв ще бъде стилът ви на игра базиран на героят срещу вас и изберете най-доброто!


СКИНОВЕ:

BASE SPLASH

STINGER AKALI

INFERNAL AKALI

ALLSTAR AKALI

NURSE AKALI

BLOODMOON AKALI

SILVERFANG AKALI

HEADHUNTER AKALI

CHEF AKALI

Източник: League of Legends

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Нов скин: Dark Star Cho’Gath
Премиера
Още 3 нови трейлъра
  • Vikks
    Vikks
    Доста яко изглежда.. Май ще почна да я играя!
показване на 1 от 1 Коментар