Актуализация на шампион: NUNU & WILLUMP
League of Legends

Актуализация на шампион: NUNU & WILLUMP

Nunu и неговият Yeti приятел Willump получиха своята така чакана актуализация

NUNU & WILLUMP: THE BOY AND HIS YETI

Един ден те ще бъдат най-великите герой срещани някога. След като Nunu откри, че страховитото чудовище от легендите всъщност не е това което си е представял, той и Willump станаха най-добрите приятели. Сега те се скитат от едно приключение към друго, а зимната магия превръща въображението им в реалност, без да осъзнават, че всъщност в тях се крие силата за спасението на Freljord.


УМЕНИЯ

 PASSIVE: CALL OF THE FRELJORD

 

Когато нанесете щети на противников шампион, голямо чудовище от джунглата или обект в играта, скоростта на атака и движение на Willump и близките съотборнци се увеличава за няколко секунди (ако ваш съотборник притежава повече скорост за атакуване, той ще бъде с приоритет пред останалите). Когато Willump чуе Call of the Freljord, част от скоростта му на атака се предава на най-близкия му съотборник с което ще допринесете за допълнително нанасяне на повече щети.


 Q: CONSUME

Willump "захапва" противника, нанасяйки true damage на чудовища и миниони или магически damage на противникови шампиони, и възстановявате част от изгубената си кръв (health). Регенерацията ви се увеличава значително, когато Nunu & Willump са на малко кръв (health).


 W: BIGGEST SNOWBALL EVER!

Willump започва да бута снежна топка, която с времето увеличава размера и скоростта си. Блъскайки снежната топка в стена, противников шампион или чудовище (monsters) от джунглата, тя нанася щети и повдига (knocks up) близките противникови шампиони. Реактивирането на способността изпраща снежната топка напред в права линия. Също като при първото активиране минионите и чудовищата на пътя на топката понасят щети и биват повдигнати от земята. Количеството щети и времето в което сте във въздуха след повдигането, нараства с размера на снежната топка.


 E: SNOWBALL BARRAGE

Nunu хвърля до три снежни топки в рамките на няколко секунди, които маркират (Snowbound) и нанасят щети на противникa ви. Шампионите уцелени и с трите топки ще бъдат леко забавени при движение. Когато Snowball Barrage изтече, всички маркирани противници в близост до Nunu & Willump ще бъдат неподвижни за няколко секунди.


 R: ABSOLUTE ZERO

Nunu & Willump "изпиват" топлината в района около тях, като получават щит и забавят противниковите шампиони в обсега (кръга) на умението. Враговете, които все още са в зоната на замръзване, когато тя достигне абсолютната нула, поемат огромни щети в зависимост от това колко време са прекарали в зоната на замръзване. Absolute Zero може да бъде прекъснат преждевременно, а активирането му от храсти няма да разкрива местоположението ви.


КАК ДА ИГРАЕМ С NUNU & WILLUMP - GAMEPLAY

Ако сте готови за най-голямата снежна битка, съчетайте вашата огромна снежна топка (W: BIGGEST SNOWBALL EVER!) с вашия ултимат Absolute Zero (R) и създайте ледена земя, в която никой "човек" не може да прекоси. Защитете съотборниците си с огромно количество снежни топки (E: SNOWBALL BARRAGE), а когато снегът най-накрая се разтопи, използвайте Consume (Q) за да довършите противника си. Е, изборът за това как да комбинирате умения на Nunu и Wiillump зависи изцяло от вас, но в клипа по-горе ще ви покажем малко предложения.


“I’ll bring the snowballs, you bring the fight!”​

СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  • Бъдете близо до съотборниците си след ранни убийства за да се възползвате от Call of the Freljord и бонуса, който получавате с него. Така ще си гарантирате ранно вземане на обекти (кули), преди да се отправите към поредното приключение в джунглата.
  • Използвайте Biggest Snowball Ever! за ранни ганкове. Какво по-хубаво от ОГРОМНА снежна топка в лицето на противника. С повече практика можете да управлявате снежната топка и в джунглата, което ще ви гарантира лесно убиване на чудовищата.
  • Опитайте се да активирате Absolute Zero веднага след като сте използвали Snowball Barrage. Маркирайте вашите противници със Snowbound, след което използвайте вашия ултимат за да ги забавите докато се активира root-а. Така ще сте сигурни, че противниците ви ще са обсег за голямото замръзване.

“Didn’t anyone tell you? The bad guys never win.”

СКИНОВЕ

Demolisher Nunu


Grungy Nunu


Nunu Bot


Sasquach Nunu


TPA Nunu


Workshop Nunu


Zombie Nunu

Приятно забавление с Nunu и неговия приятел Willump

Източник: League of Legends

 

Няма коментари

Напиши коментар