БАН за играчи, които спойлват Avengers: Endgame
League of Legends

БАН за играчи, които спойлват Avengers: Endgame

Повечето хора вече са гледали един от най-добрите филми излизали някога, поне според мен, но това не означава, че трябва да го разказваме на хората, които не са и Riot Games са предприели мерки срещу това.

В момента все още Avengers: Endgame е в кината, а посещаемостта е невиждана, като доказателство са 1.2 милиарда долара, които направи филма при дебюта си.

Въпреки това, все още не всички са гледали филма и един League of Legends играч наскоро реши го спойлне на всички в сървъра.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, НЯМА СПОЙЛЕРИ В ТАЗИ СТАТИЯ!

Заради това, че разказа част от Avengers: Endgame, потребител на reddit с името Laptop-Guy получи тридневен бан в League of Legends. Все още се говори за този бан, като някои казват, че наказанието е малко, други казват, че е трябвало просто да му бъде забранено да пише и говори в играта, а пък трети казват, че заслужавал перманентен бан.

Не знаем точно какво е спойлнато от филма и това може да е изиграло роля в решението за бана, но независимо дали е малко или много, то да разказваш филм, който си гледал вече на друг човек, който примерно го чака от повече от година, не е яко.

НЕ ГО ПРАВЕТЕ!


Ако още някой си позволи да разкаже дори част от филма, Танос е обещал да се справи, освен с дисбаланса във вселената, то и с тези хора

Изглежда, че разработчиците на League of Legends са взели нещата доста сериозно, след като Laptop-Guy публикува историята си за бана, то още няколко човека видяха себе си в тази история, като и те са получили няколко дни бан, точно заради разказване на част от новия филм на Marvel. Въпреки всичко, Riot не са оповестили никъде, че заради това играчи ще получават бан, но какво пък, заслужено е!

Laptop-Guy завършва историята си с думите "Малко съм ядосан... но напълно заслужавам това". Изглежда, че поне един от хората, които е получил бан се е поучил от грешките си и дано в бъдеще да не се случват такива неща, защото се разваля до голяма степен преживяването.

Докато много хора нямат търпение да коментират филма с приятели, то вече има няколко други игри, които отпразнуваха излизането на може би последния Avengers филм, например Fortnite x Avengers Endgame кросоувърът.

Вие какво мислите дами и господа? Заслужават ли тези хора да получават банове или отиваме твърде далеч? Напишете в коментарите.

Източник: Gamerant

Няма коментари

Напиши коментар