Европейският мастър по League of Legends се завръща отново!
League of Legends

Европейският мастър по League of Legends се завръща отново!

Европейският мастър се завръща този септември!

Европейският мастърс по League of Legends ще предостави възможност на двадесетте най-добри отбора в Европа да премерят сили един срещу друг в борба за награден фонд от €150 000 и възможността да запишат имената си като новите Европейски шампиони.

Отбори от цяла Европа ще пътуват до ESL Arena в Katowice (Полша), за да покажат своите умения и да докажат на всички кой регион притежава най-опитните и силни играчи. Мачовете ще се проведат през месец Септември, а в таблиците по-долу ще можете да видите графика на турнира. Не забравяйте, че шампиона от тазгодишното издание на Европейският мастър ще може да се хвали цяла година с титлата "господарят на Европа".  Организаторите обявиха, че квалификацията за EM ще става посредством спечелени локални лиги във всеки регион (например: Балканите са представяни от Esports Balkan League), тоест ако сте спечелили някоя от лигите на ERL (European Regional Leagues) ще имате възможност да се класирате за Европейският мастърс. Като допълнителен стимул е добавена и PLAY-IN STAGE система, която се отнася до класираните отбори на второ място в регионалните турнири. Това ще предостави възможност на отборите загубили финала си втори шанс за класиране.

Прочетете нататък, за да разберете подробностите за всяка фаза!

График на турнира

  • 10 - 13-ти Септември: Play-Ins
  • 17 - 20-ти Септември: Групова фаза
  • 22 - 23-ти Септември: Елиминационна фаза
  • 29 Септември: Полуфинали
  • 30 Септември: Финал

PLAY-IN STAGE

Европейският мастърс ще започне на 10-ти септември с Play-In stage фазата, където отборите класирали се на второ място в всяка една регионална лига ще се състезават в round robin (всеки срещу всеки) формат за едно от трите свободни места за участие в групите на турнира.

Групова фаза:

Трите отбора от Play-ins фазата ще се присъединят към 13-те отбора класирали се на първо място от всяка Европейска Регионална лига (ERL - European Regional League). Отборите ще бъдат разделени в 4 групи от по 4 отбора и също като Play-Ins фазата ще се състезават в round robin (всеки срещу всеки) турнир за да определят кои осем отбора ще продължат към елиминационната фаза.

Елиминационна фаза и финали

Класираните 8 отбора, които ще се състезават в Knockout Stage фазата, ще се борят в една елиминационна група, като първите 4 отбора ще пътуват до Катовице, Полша за финалите на живо, които ще се проведат на 29 и 30 септември.

 

За любителите на играта ето и кратко филмче от сезон 1 на Европейският мастърс по League of Legends.

Повече информация за турнира можете да получите ако посетите EUMASTERS.GG.

Източник: lolesports

Няма коментари

Напиши коментар