Финалите на EU LCS Summer Split 2018 в МАДРИД
League of Legends

Финалите на EU LCS Summer Split 2018 в МАДРИД

Riot Games и Lolesports обявиха че финалите на EU LCS Summer Split 2018 ще се проведат в Мадрид, Испания

Готови ли сте да се върнем в града станал свидетел на едни от най-великите мачове в историята на EU LCS? Финалите на таз годишното издание на Summer Split ще се проведат в столицата на Испания, Мадрид.

Измина известно време от последното издание на EU LCS в Мадрид. Нека си припомним как преди три години столицата на Испания беше домакин на пролетните финали на EU LCS за 2015 г., където Fnatic и Unicorns of Love изиграха един от най грандиозните мачове в историята на играта пред погледа на една от 'най-страстните' тълпи в Европа. Финалът завърши 3:2 в полза на Fnatic и всички се питат дали историята ще се повтори и сега, когато EU LCS се завръща в Мадрид за финалите на турнира, които ще се проведат на 8-ми и 9-ти септември. 

След един от най-тежките и успорвани Spring Split (сезон 2017/2018), Fnatic вдигнаха купата и заслужено се нарекоха "Кралете на Европа". Нали не сте забравили, че в тях играе и българин? За нас, тези финали, ще бъдат още по-интересни! След спечелването на Spring Split, те се явиха като представители на Европа в приключилото вече издание на Mid-Season Invitational 2018, където Fnatic успяха да победят шампионите на Северна Америка, Team Liquid, преди да загубят на полуфиналите от LPL’s Royal Never Give Up, които в последствие спечлелиха и турнира. С новото издание на EU LCS Summer Split, останалите отбори от Европа ще се борят за възможността да детронират шампиона Fnatic и да спечелят титлата за най-добър отбор е Европа.

Кой ще бъде шампиона и кой ще представлява Европа на предстоящото световно (Worlds 2018), предстой да разберем!

Източник: Lolesports

 

 

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
EU LCS SUMMER SPLIT 2018 ЗАПОЧВА

Няма коментари

Напиши коментар