Финалите на LCS Summer Split 2019 ще бъдат в Детройт
League of Legends

Финалите на LCS Summer Split 2019 ще бъдат в Детройт

Очакваме League of Legends на най-високо ниво и много силен турнир. 

Феновете на League of Legends ще се съберат в Детройт за финалите на LCS Summer Split тази година. Riot Games обяви също, че Rocket Mortgage ще са спонсори на събитието. Мястото на срещите ще бъде Little Caesars Arena, а датите са 24 и 25 август. Организаторите на турнира споделиха, че очакват да привлекат над 15 000 зрители и фенове на играта, които да гледат финалите на живо. Информация относно билетите за събитието ще бъде достъпна на 18 юни на официалния сайт. 

Винаги се стремим да пренасяме League of Legends на нови локации в регионите и затова сме радостни, че едно толкова голямо еспорт събитие в САЩ за първи път ще зарадва феновете на еспорта в Детройт. Това сподели Chris “Chopper” Hopper, който отговаря за еспорт ресора на Riot Games за САЩ.

Очаква се това издание на турнира, да бъде едно от най-интересните до сега. Причината - очакваме едни от най-силните отбори в света, които са в топ форма в момента. Битката ще бъде между  Team Liquid, Cloud9, и TSM, и не само!

Конкуренцията в региона става все по-голяма и всички отбори ще играят за победа. Всички отбори искат да се доберат до трофея и това, което идва с него и са готови да направят нужното. Нека не забравяме, че TL завършиха на второ място в MSI 2019, като отстраниха фаворитите за титлата. Това може да ни говори само за нивото на игра в региона в момента. 

Освен за слава и трофей, отборите ще се борят и за място на Worlds 2019, така че спечелването на турнира е изключително важно за отборите. Със сигурност ще наблюдаваме изключителни срещи, затова и очакваме турнира с нетърпение. 

Източник: dotesports

Няма коментари

Напиши коментар