G2 триумфираха на MSI 2019
League of Legends

G2 триумфираха на MSI 2019

Европейският отбор вдигна купата след убедителното 3:0 срещу Team Liquid
 

MSI 2019 беше изпълнен с много вълнение и изненади. Гледахме някои от най-добрите отбори в света да влизат в сблъсъци, пълни с неочаквани обрати, напрежение и изключителна игра. Двете полуфинални срещи бяха повече от оспорвани. Двата отбора, които дойдоха, като фаворити - световните шампиони от IG и SKTT1 с Faker, бяха победени. Са сметка на това, триумфираха отбори, които съвсем не бяха в списъка с фаворитите. Нека побързам да кажа че 4-те финалиста (IG, SKTT1, TL и G2) показаха страхотна игра и много борбеност на полуфиналите и заслужават само уважение. 

На финала, за изненада на анализатори, коментатори и фенове гледахме европейски срещу северноамерикански отбор. G2 показаха добра игра и класа през целия турнир. Те играеха изключително агресивно и за победа. От друга страна TL направиха огромна изненада отстранявайки IG на полуфинала. 

Както знаете, с убедителна победа от 3:0 игри Caps и компания триумфиаха и вдигнаха трофея на MSI 2019. Ето и малко повече за развоя на мача.  

Игра 1 

Още в началото на първата игра G2 започна с агресия на всички линии. First Blood-ът беше за европейците, както и следващите няколко убийства. Успешните ганкове и push-ването продължи и през останалата част от играта. 


Игра 2

Втората игра беше малко по-равностойна спрямо първата. Резултатът на 20 минута беше 4:5 в полза на G2. Kулите и голда по това време на играта също бяха изравнени. ACE на mid за G2 наклони везните на страна на европейския отбор. TL изгубиха тази отборна битка, тъй като нямаха вижън, и се разделиха. От друга страна, G2 бяха групирани и успяха в team fight-a. След още един ACE, играта беше спечелена за 30 минути. 


Игра 3

Всичките играчи от отбора на G2 направиха добри отигравания през последната игра. Някои анализатори очакваха bot lane-ът да бъде слабото място за европейския отбор, но те го обърнаха в тяхна сила, показвайки много добра игра. Caps без проблеми убиваше по двама противници на mid. Ако си мислите, че ганк срещу Caps е добра идея, помислете си пак след като гледате видеото.  

Caps беше избран за MVP на турнира.

И така след толкова много години, G2 донесоха купата в Европа! Очакваме още много от отбора и гледаме с навежда към Worlds 2019.

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Кои са фаворитите за MSI 2019?
League of Legends
Кой ще спечели MSI 2019?
League of Legends
G2 на финал на MSI 2019

Няма коментари

Напиши коментар