G2 на финал на MSI 2019
League of Legends

G2 на финал на MSI 2019

Финал на MSI 2019 между Европа и САЩ

Дами и господа, случи се нещо невероятно! 

Вторият полуфинал на MSI 2019 беше между отборите на G2 и SK telecom T1. Faker vs Caps, дами и господа. Европейският претендент срещу един от доказалите се отбори в света на League of Legends.

И двата отбора показаха невероятна игра. Ето и какво се случи по време на игрите.

Игра 1
Въпреки потенциала на Sona и Taric за late game, SKT не позволи на G2 да се стигне до късна игра. Няколко грешки от страна на европейците и deep ward-овете на SKT доведоха до категорична победа за отбора на Faker.


Игра 2
Втората игра беше по-равностойна, като G2 на няколко пъти повеждаха в резултата в началото. на 15 минута, резултатът беше 5:3 за европейците. 

Играта беше прекъсната няколко пъти за известно време, поради технически проблеми и лагване на играта за отборите. 

G2 поведе по всички показатели след прекъсването на играта (кули, дракони, убийства). Pentakill за Caps печели игра номер 2 за G2.


Игра 3 

Трерата игра започна с first blood за SKT и почти 2000 gold повече в полза на SKT. Гледахме изключително силно начало на играта от Clid. През цялата игра SK telecom имаха ward-ове на всички по-важни места по картата, както и дълбоко в противниковата страна на картата. Това им позволи да поведат в резултата, а след ACE от Teddy и барон им донесе победа. 


Игра 4

Четвъртата игра започна с first blood за G2 след ганк на Top lane. G2 взеха и първия дракон и продължиха с агресивната игра, което им спечели срещата и доведе резултата до 2:2 игри. 


Игра 5

G3 поведоха в петата игра. Близо 300 000 човека гледаха срещата в Twitch. 

SKTT1 обаче направиха няколко много добри отборни битки, стигайки и до един ACE, който почти успях да клипна във видеото по-долу. 

Последва изключително интересна битка при барона, която беше спечелена от европейския отбор и ги изстреля на финала, печелейки играта!


Европейският отбор доказа, защо е дошъл на турнира, а именно за победа и за купата. Европа ще се изправи срещу САЩ във финала на MSI 2019!

Няма коментари

Напиши коментар
Tags