Феноменална победа на Team Liquid на MSI 2019
League of Legends

Феноменална победа на Team Liquid на MSI 2019

Team Liquid победиха Invictus Gaming с 3:1. Как преминаха игрите в първия полуфинал на MSI 2019

Team Liquid направиха немислимото!

Световните шампиони се изправиха срещу underdog-a от САЩ в Bо5 сблъсък. Над 200 000 човека гледаха полуфиналните срещи в Twitch. Наблюдавахме много интересни и динамични игри с огромно напрежение и впечатляващи обрати.


Игра 1

Първата игра започна с first blood за IG и 2:0 за китайския отбор. Последваха 3 кила на топ за Liquid, които направиха резултата 2:3. След това американският отбор взе рифт, първа кула на MID и дракон.

IG взеха кула на топ и след team fight направиха резултата 6:8. След това IG започнаха да Push-ват mid взимайки 2 кули при резултат 11:9, както и другите линии. IG водеха с 5 хиляди голд. Китайският отбор продължи с изключително агресивната игра, групирайки се последователно по всички линии. На моменти обаче, тя беше прекалено агресивна.

TL все още не бяха показали всичко, на което са способни. Те обърнаха до 14:15 печелейки team fight на top срещу световните шампиони. След това и още една отборна битка спечелена на mid, TL успяха да спечелят играта за 42 минути.


Игра 2

Втората игра започна с 2:0 за IG след като Ning и TheShy убиха на топa и джънглъра на TL, обръщайки gank-a в тяхна полза. Ward-овете се оказаха, както обикновено изключително важни за развитието на играта и убийствата. Втората игра беше малко по-спокойна, въпреки динамичното начало.

Уникална битка при дракона, доведе резултата до 4:5 за TL.

"This game is just a bloodbath!", беше коментара след последната битка при рифта. Showtout за коментаторите, btw.

Гледахме изключително равностойна игра, която стигна до резултат 11:11. След това обаче, TL показаха защо са дошли на турнира печелейки и втората игра.


Игра 3

Третата игра беше малко по-спокойна от първите две. First blood-ът беше за TL, но IG бързо го върнаха, правейки резултата 1:1, след което 2:2. IG като че ли спряха да играят твърде агресивно, а постепенно печелеха картата и отборните битки. Така Invictus Gaming спечелиха играта.


Игра 4

4-та игра започна спокойно (с резултат 1:2 за TL), докато не се случи това.

и това. Забележете на колко се измъкна Xmithie.

Резултат: 18 : 4 за TL след ACE за тях.

И така Team Liquid спечелиха първия полуфинал срещу IG с 3:1 игри и отиват на финала на MSI 2019 в неделя.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар