Новият Guinsoo's Rageblade е изключително силен върху Jhin
League of Legends

Новият Guinsoo's Rageblade е изключително силен върху Jhin

Guinsoo's Rageblade беше променен в последната актуализация, но хората веднага намериха начин да се възползват от новите му статистики.

Guinsoo’s Rageblade беше преработен миналата седмица в пач 8.6. Докато RIOT настояваха да бъде просто един силен предмет, който увеличава бързината ви на атака, се оказа доста силен когато се използва от Jhin – герой, който всъщност не използва Attack Speed.

След като новият Guinsoo’s е все още предмет, който ви дава бързина на базовите атаки и повече щети на всеки удар, е нормално, че откритието на това толкова силно комбо да бъде открито толкова късно. Всичката бързина на базовите атаки (Attack Speed) се преобразува от пасива на Jhin като допълнителни базови щети.

Използвайки Guinsoo’s, Jhin може да достигне до абсурдните 1200-1300 базови щети (Attack Damage).

Всеки стак удвоява атаката на Jhin – един път заради бонус процента AD и веднъж заради бързината на акатите (Attack Speed), преобразувани в базови щети (Attack Damage,AD) от пасива на Jhin. На 6 стака Guinsoo’s Rageblade, означава, че базовите щети на Jhin са увеличени 12 пъти и като добавим 25 базови щети и 25% бързина на атаките от самия предмет, означава, че силата на Jhin е увеличана 14 пъти.

Сега си представете Jhin да изтрелва четвъртия си патрон докато има 1300 базова щета и допълнителнителните щети, които са били увеличени 14 пъти. Със специалния ефект на Guinsoo’s Rageblade, този четвърти патрон може да удари ДВА ПЪТИ, което е още по-плашещо.

 

Ако вашият отбор не иска да играе Jhin, уверете се да го баннете от играта, защото Jhin е най-страшното нещо в играта вмомента.

 

 

Източник: pcgmaesn.com, RiotGames.com и Tenor.com 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар