Как изглежда новия Мordekaiser
League of Legends

Как изглежда новия Мordekaiser

Героят беше преработен, а ето и какви са новите му вид и способности.
 

Мordekaiser е един от героите в League of Legends, които определено имаха нужда от преработка. И да, има още няколко героя, които имат нужда от това, но мисля, че напоследък хората от Riot Games наистина се опитват.  Сега точно това се е случило, като героя получава нови способности, нов ултимат, както и няколко нови и доста яки скина. Ето и малко повече за риуърка на героя. 

Новият Мordekaiser като че ли ще бъде по-добър в 1v1 битките, като новите му умения са насочени към изолиране на противника. В битка, героят може да започне с Е, за да издърпа противниковия герой към себе си, да продължи с Q, за да нанесе щети, и да продължи докато пасивът му - Darkness Rise се активира. В подобни битки от голяма полза би бил и ултиматът му - Realm of Death. За 7 секунди двамата героя са пренесени в Death Realm, където не могат да виждат или да бъдат видени от другите играчи. 

Способности: 

Passive – Darkness Rise
Базовите атаки на героя правят допълнителен магически демидж. След 3 атаки срещу шампион, DR прави щети на чуждите герои в близост и дава скорост за движение на Mordekaiser, докато не излезе от битката. 

Q – Obliterate 
Способността нанася щети в определена област или болус щети на един противников герой. 

W – Indestructible
Абсорбира 25% от поетите и направени щети. След като се използва способността прави щит. Ако се използва втори път 50 % от щита се добавя към живота на героя. 

E – Death’s Grasp 
Е-то има пасивна и активна способност. Пасивната дава 25 % Magic Penetration, активната - прави щети и придърпва противника. 

R – Realm of Death
За 7 секунди Мordekaiser пренася един герой в друг реалм, всимайки част от стата му. Ако го убие, част от стата остава за Мordekaiser, преди противниковия герой се съживи. 

Разбира се, твърде рано е да кажем, дали Мordekaiser ще се превърне в често избиран герой, или не. Това, което можем да кажем със сигурност е, че изглежда доста по-добре от преди.  

Източник: vpesports 

Няма коментари

Напиши коментар