Какво трябва да знаем за турнира Rift Rivals 2019
League of Legends

Какво трябва да знаем за турнира Rift Rivals 2019

Защо според Perkz турнирът трябва да бъде премахнат?

Rift Rivals e ежегоден турнир, противопоставящ 2 или 4 региона. Тази година, ще има само 2 събития - Rift Rivals 2019: NA vs. EU и  Rift Rivals 2019: KR, CN, TW/HK/MO, VN. Първият турнир ще се проведе в Лос Анджелис, от 24 до 27 юни, а вторият в Сеул от 4 до 7 юли.  

Rift Rivals 2019: NA vs. EU ще противопостави два от най-силните региони в League of Legends в момента, а именно Европа и САЩ. 

След битката в MSI 2019, ще видим отборите отново на Rift-a, жадни за победа. Или не до там? В стрийм наскоро carry-то на G2 - Perkz сподели, че според него Riot Games трябва да премахнат турнира от календара, поради напрегнатия график и факта, че трябва да летят до САЩ. 

"Честно казано, не ми пука много за турнира. Не мисля, че той изобщо има място в и така доста натоварения състезателен сезон. Затова мисля, че Riot трябва да го махнат. Освен това, трябва да летим до NA, като имайте предвид, че с графика ни постоянно летим на някъде. 

Разбира се, не можем да се сърдим на Perkz, но от друга страна е интересно да видим с каква мотивация ще влязат момчетата от G2 в турнира. 

Ето и какво трябва да знаем за турнира. 

Отбори от САЩ 
Team Liquid 
Cloud9 
TSM 

Отбори от Европа :
Fnatic
G2 Esports 
Origen

В груповата фаза на турнира всеки ще играе срещу всеки в Bo1 срещи. Системата е същата като миналата година, финалните игри са Bo5 и определят най-силният регион. 

Тъй като тази година ще хостваме Worlds 2019 в Европа се наложи Rift Rivals 2019 да бъде отново в САЩ, казаха от Riot Games.

Отборите, които ще се противопоставят в Сеул ще бъдат: 

Регион Корея:
SK Telecom T1
Griffinlogo 
Kingzone DragonX
DAMWON Gaming

Китай:
Invictus Gaming
JD Gaminglogo 
FunPlus Phoenix
Topsports Gaming

Тайван/Хонгконг/ Макао:
Flash Wolves
MAD Team 

Виетнам:
Phong Vũ Buffalo
EVOS Esports

Ще следим с интерес Rift Rivals, както и предстоящите турнири. Силите между топ отборите в момента са изравнени и никога не се знае от къде ще дойде поредната изненада и MSI 2019 беше доказателство за това. Ще покаже ли отново доминация европейският регион, или от САЩ имат отговор и ще са по-амбицирани след загубения финал. IG или SKTT1 е по-силният отбор в монета? Имаме много въпроси, а отговорите идват съвсем скоро. 

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Топ 5 отигравания от MSI 2019
League of Legends
G2 триумфираха на MSI 2019

Няма коментари

Напиши коментар