Какво знаем за мобилната версия на League of Legends
League of Legends

Какво знаем за мобилната версия на League of Legends

Според нов доклад, скоро ще имаме мобилна версия на League of Legends.

Нека кажа още в началото, че информацията все още е оскъдна, и ще трябва да имаме търпение, докато разберем подробности. Ето и какво знаем. 

В последните дни се говори, че Riot Games и китайската тефнологична компания Tencent работят по мобилна версия на League of Legends. В последствие информацията беше потвърдена от Kotaku, а ето и какво знаем до момента. 
 
Отношенията между двете компании съществуват от години. Има информация, че още тогава се е говорело за мобилна версия на играта, но идеята е била отхвърлена от Riot. Съществуват няколко мобилни игри, които доста наподобяват LoL, но разбира се с удоволствие бихме опитали оригинална такава. В случая визирам главно Mobile Legends. 

Въпреки че върху играта се работи от близо година, тя няма да излезе през 2019г. Riot Games все още не са обявили публично много - нямаме име, нямаме и точна дата. Очакваме Riot Games да направят и някои промени по играта с цел създаването на mobile-friendly MOBA. Очаква се играта да бъде достъпна както за iOS, така и за Android устройства. 

В момента игри като Clash Royale, Vainglory, Free Fire, Brawl Stars доминират мобилната сцена. Мобилна версия на League of Legends би добавила цял нов свят в мобилните игри. Имайте предвид, че лигата е една от най-популярните и най-гледаните игри на световно ниво. Но дали ще може да се играе от мобилни устройства и на какво ниво? Няма ли да се усложни повече, от колкото трябва... Все въпроси, чиито отговор ще получим след като играта излезе и опитаме да я играем. Няма как да говорим и за игри между мобилни устройства и PC играчи, тъй като естествено играещите на компютър ще имат голямо предимство. 

Това знаем за момента. Какво мислите вие? Бихте ли играли мобилна версия на играта? Споделете в коментарите. 
 

Няма коментари

Напиши коментар