Кои са фаворитите за MSI 2019?
League of Legends

Кои са фаворитите за MSI 2019?

Какво се случи до тук и какви са прогнозите.

Форматът на Mid-Season Invitational, както знаете е разделен на фази (play-in, groups, knockout). Малко преди Knockout Stage-а (елиминационната фаза), нека видим кои са фаворитите за спечелването на титлата. Имайте предвид, че в Knockout фазата само четири отбора ще продължат напред. Има няколко фаворита и няколко отбора, които все още имат шансове. Без съмнение основните фаворити, които играят най-добре в момента са IG и G2. Ето и кои 4 отбора очакваме да продължат в надпреварата за трофея. 


Invictus Gaming
Световните шампиони показваха страхотна игра до момента и са считани за фаворитите за спечелване на MSI 2019г. Kang “TheShy” Seung-lok и Song “Rookie” Eui-jin са може би най-добрите играчи на своята позиция в момента и сякаш никой не може да ги спре. Постоянната агресия, която отборът показват в игрите си им донесе резултат 6:0 на старта. 

Снимка: Riot Games


G2 Esports
Французите показаха не само, че са фаворити в Европа, но и че са световна сила. G2 играят на ниво, на което рядко виждаме европейски отбор. За момента резултатът им в MSI 2019 e 4:2. Martin “Wunder” Hansen и Rasmus “Caps” Winther играха като абсолютни супер звезди, подкрепяни разбира се от съотборниците си. 

 


SK Telecom T1
Въпреки че отбора не е на най-доброто място в момента, нeка не забравяме за играчите в него. Отборът има силите и потенциала да продължи напред и дори да спечели MSI 2019. 

Снимка: Riot Games


Flash Wolves
Последните фаворити са отборът на Flash Wolves. Това е по скоро заради проблемите на Team Liquid - пасивната им игра и проблемите в началото на игрите. В същото време Flash Wolves като че ли успяха да ги надиграят в собствената им игра. 

MSI 2019 продължава днес, така че тепърва ще видим кой ще продължи напред и ще има ли изненади. В момента се играе срещата G2 Esports vs. Flash Wolves. Над 60 000 човека гледат срещата, а ако искате да се включите и вие, можете да го направите тук. Ако G2 победят си осигуряват място напред. Updated: G2 спечелиха срещата и си гарантираха място в следващата фаза. 


 

Източник: dotestorts

Няма коментари

Напиши коментар