Кой герой от League of Legends e с най-висок win rate?
League of Legends

Кой герой от League of Legends e с най-висок win rate?

Чудите ли се с кой шампион да играете. Изберете Kayle! 

Kayle е на върха на класацията по победи в League of Legends в момента, според скорошните данни от champion.gg. В "плат" и по-горните девизии, win rate-ът й се е увеличил и то не малко, след риуърка, за който си говорихме по-рано този месец. От 49.65% победи, след пач 9.4, процентът се увеличи на 55.44 в пач 9.6. По други статистики, за последните седем дни, за дивизия Platinum и Normal Queue, процвентът е 59.45 в полза на Kayle.

Сега, тя се превръща в един от най-често избираните герои в играта. Между другото Morgana също се избира доста често, а и се банва доста често след същата тази преправка (rework).

Tук можете да прочетете повече за новите/стари способности на шампионите. 

Пасивът на Kayle беше напълно променен. В момента на 11 ниво (level) тя има потенциала спокойно да износи цялата игра за отбора си. В началото на играта тя е по-слаба, но това се компенсира, с вдигането на левълите. Сега е малко по-трудно да играете срещу нея и през laning phase-а. Това означава, че ако тя просто играе пасивно и предпазливо в началото, може да бъде изключително труден противник в края на играта. И да, няма голям потенциал за убийства, но какво пък, просто може да стои под кула и да натрупа тонове злато(gold).

Както казах, на 11 LVL тя става истинска заплаха. Тя има допълнителна скорост на атаките, голям обхват на атаките, както и Arisen passive.

След репортите за драстичното повишаване на процента победи на шампиона, от Riot Games коментираха, че ще се предприемат редица nerf-ове, които да балансират героя. AP и AD-то на Kayle, които тя получава с качването на нивата, вероятно ще бъдат намалени. Това вероятно ще намали силата й в заключителната част на играта. 

E, може поне да поиграем Kayle, докато е по-силна. След това ще очакваме реакцията на Riot Games. Ако до сега не сте опитвали шампиона, тук можете да получите някои ценни съвети и да разгледате статистиките й.

Желаем ви приятен уикенд и както винаги Have Fun!

Източник: Dotesports

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар