League of Legends ще има два нови скина за деня на влюбените
League of Legends

League of Legends ще има два нови скина за деня на влюбените

Vi и Fiora ще имат получат Heartbreaker скинове.

League of Legends ще отпразнуват деня на влюбените следващият месец с нови два скина - Heartbreaker Vi и Heartpiercer Fiora.

Тези скинове са следващите от серията Heartbreaker, която сме свикнали да получаваме около 14-ти февруари всяка година. Други шампиони, които получиха същата награда за момента са Annie, Sona, Xayah и още други.

Скиновете сякаш ни подсказват, че шампионите идват от друга вселена, където романтиката е най-важното нещо, а не Nexus-ът на противниците. В допълнение към скиновете, седем хроми ще бъдат пуснати, също така. Всеки скин ще струва 1350 RP.

 

Интересното е, че тези скинове изглеждат малко по-различно от предишните. И Vi и Fiora получават леко средновековна визия... Поне на снимките това можем да видим.

Fiora ще има червено-лилава рокля със златни частици по нея, както и бели ръкавици. На картинката отдолу може да видите как посвещата Vi в рицарство. Последният скин на Fiora, който излезе през далечния септември 2017 беше Soaring Sword Fiora.

Отново нежен скин за Fiora, която в игра е много далече от нежна, докато "покорява сърцата" на противниците си, като ги пронизва с любимата си шпага.


Fiora посвещава Vi в рицарство (Изображение: Riot Games)

Очевидно Vi има доста повече броня и носи червено, златно и лилаво по нея, както и Fiora. Бронята е основната частица както в играта, така и в изобразяването на Vi. Всички знаем какъв шампион е тя и колко държи на бой, а и доста бие, няма какво да се лъжем. С новата визия ще може да раздавате любовни шамари на противниците си без проблеми!

На картинката на Vi, тя коленичи пред Fiora. За първи път от януари 2017, Vi ще получи нов скин. Тогава тя получи Warring Kingdoms Vi.


Vi е готова да раздава любов (Изображение: Riot Games)

Riot Games не са споменали точно кога ще излязат скиновете. Най-вероятно ще излязат следващият месец, малко преди деня на влюбените. За момента с тях може да играете само в Public Beta Environment или Бета клиента.

Е, дами и господа, вие купихте ли подаръци на половинките си? Ако все още не сте, изчакайте още малко, а ако те са любители на League of Legends и конкретно на Vi и Fiora, то това би бил идеалният подарък!

Успех!

 

Източник: dotesports

Няма коментари

Напиши коментар