League of Legends пач 8.1
League of Legends

League of Legends пач 8.1

Здравейте всички, аз съм Дани, а днес ще разгледаме пач 8.1 или първият пач за новия сезон.

 

Промените са доста интересни, от RIOT са пробвали да внесат баланс в играта след новите руни. Е пожелавам ви приятно четене! Като за начало имаме добра новина за Hextech chests, от този пач натам вече можем да получаваме не по един сандък (chest), а по два за всеки герой, с който направим по висок ранг в игра от „S-“. Промени по героите:

Това е героят, за който най-често се ползваше mastery - “Deathfire Touch”, защото пасваше перфектно с неговото пасивно умение - “Blaze”. Сред новите руни няма такава, която да пасне добре, затова е време за бъф!

 

 Blaze – Щетите на стак са променени от 2% на 4% от живота на врага, което може би ще бъде променено в следващите пачове, защото си е доста според мен.

Evelynn

При нея имаше бъг, който беше рядко явление, когато се използваше третото й умение. 

 

 E -  Whiplash - оправен е следният бъг - при загуба на “Vision” (видимост в играта), когато се ползва магията не правеше щети, но все пак отиваше в “Cooldown” (Зареждане).

 

Graves

Имаме малки промени по този герой, тъй като в ранния стадий от играта е крайно нестабилен.

 

 Q - End of the Line: Променен “Cooldown” (Зареждане): От 14/13/12/11/10 секунди става на => 13/12/11/10/9 секунди, което ще рече намален с 1 секунда.

 W - Smoke Screen: Силата на “Slow” (Забавяне) е увеличена: От 15/20/25/30/35% става на => 50%, но за сметка на това времето на “Slow”(Забавяне) е намалено: От 1.5 секунди => 0.5 секунди.

 

Heimerdinger

Вече няма да бъде толкова силен срещу ганкове, разгеле..

 

 R – UPGRADE!!!’d Щетите от ъпгрейднатата картечница са намалени: От 200/270/340 +(0.7)AP стават на => 100/140/180 +(0.7)AP

Kayle

Един от любимите ми герои, още от далечния втори сезон. Stats на ниво са намалени: Щетите за атака: от 2.8 на ниво => на 2.2, което не е много. На максимално ниво са точно 10.2 Скороста на атака е намалена от 15% => 10%

 

 E – Righteous Fury - Cooldown (Зареждане): От 16 секунди на всички нива => 18/17/16/15/14 Което не е голяма промяна и даже е в нейн плюс, така ще може магията да е постоянно пусната на максимално ниво.

Skarner

Още един от фаворитите ми, който напоследък не беше често срещан в игрите, затова следва малка промяна и добър бъф. Стартиращата мана е увеличена от 272.2 => 320

 

 E – Fracture Щетите са увеличени от 25/35/45/55/65 => 30/50/70/90/110 Стъна от магията е увеличен с половин секунда: От 1 секунда => на 1.5 секунди

Syndra

При използване на ултимата имаше доста малки бъгове, които сега са поправени.

 

Zoe

След излизането на героя имаше много оплаквания за щетите, които нанася. Почти без никакви предмети можеше да нанася изключително много щети. Решението, което взеха Riot е да не намаляват силата й, а по-скоро да направят магиите и по-лесни за избягване.

 

 Q – Paddle Star Преправена: Вече не се вижда къде е кастнатата позиция на удара, освен, ако не е използвана в комбинация с улта (R – Portal Jump)

 W – Spell Thef Преправена: Минионите вече не могат да дропват Hextech Gunblade.

 E – Sleepy Trouble Bubble Забавянето преди да се превърне в капан е променено: От 0.6 секунди => 0.8 секунди.

 R – Portal Jump Забавянето преди да излезе от тунела е премахнато: От 0.1 скунда => 0 секунди.

 

Какво ми харесва? Като цяло интересен пач, според мен Brand и Graves най-много са намазали и може да бъдат нърфнати в следващите пачове. Мисля, че Zoe играчите няма да бъдат във възторг от пача, защото всеки обича „burst”-а, а сега ще бъде доста по-трудно да се осъществи. Харесват ми промените по Skarner, ще го виждаме по-често в джунглата. Очаквам промени по Urgot и Maokai в следващите пачове. Какво не ми харесва? Вече не се падат части на ключове толкова често, освен, ако не са ви дали “honor”. Ще бъде нещо от сорта на сезон 7 и ще имаме прекалено много сандъци и доста малко ключове. Това беше всичко за пач 8.1, а ние с вас ще се видим в игра!

 

Автор: Даниел Рашин

Няма коментари

Напиши коментар