Morgana и Kayle с нов облик
League of Legends

Morgana и Kayle с нов облик

Чакането приключи. 

Е, чакането приключи! От Riot Games пуснаха видео с новите Morgana и Kayle. Създателите на играта не са пестили детайли и по двата проекта. И двата героя изглеждат много по-различно и според мен доста добре. Трейлърът си струва да се види, въпреки че не е на английски език. Ето го и него. 


Разбира се преработката не ни изненадва. Evelynn, както и Urgot и други герои преди това също бяха претворени успешно през миналата (или по-миналата) година. Което ме подсеща за този мийм.

Kayle ще има нови умения, докато поне на пръв поглед изглежда, че Моргана ще запази старите си способности (и по-добре).

Интересното при Kayle е новото умение от клипа - имам предвид стрелите, които валят от небето. 

Разбира се, графиките и звука на героите са променени, и те самите изглеждта по-модерни. Все пак не бива да бързаме да се радваме, тъй като от компанията все още не са публикували уменията на героите и как ще работят те. Разбира се, базирано на трейлъра можем да си фантазираме. Пък и винаги е приятно когато разработчиците на любимата ти игра я подновяват и подобряват. Освен това се радвам, че вместо само да се пускат нови и нови герои, се обръща внимание на старите. 

Очакваме скоро двете нови версии. 

И след като така или иначе си говорим за League of Legends, влизали ли сте наскоро в сайта? Повечето неща са променени и мен ако питате изглеждат доста добре.

Update: Ето го и трейлъра на английски.

Какво мислите за преработката? Харесва ли ви как изглеждат Morgana и Kayle? Както винаги, споделете в коментарите.

Източници: League of Legendsdotesports

 

Свързани страници

Виж всички
Технологии
Razer Game Store затваря врати
Apex Legends
Apex Legends с нови рекорди по гледаемост

Няма коментари

Напиши коментар