Най-добрите моменти от Worlds 2018 до сега
League of Legends

Най-добрите моменти от Worlds 2018 до сега

Статистики, запомнящи се моменти, смешки и случки от Worlds 2018 и някои любопитни факти

Четвъртфиналите, а и всички други срещи от Worlds 2018 ни донесоха толкова емоции и качествен League of Legends, че си струваше да ставаме в 7 сутринта, за да ги гледаме. Повечето от игрите бяха много равностойни, а отборите и играчите показаха изключителна класа. 

Riot Games са събрали петте най-добри моменти според тях във видеото:

НО... и ние си имаме няколко любими моменти.

Най-много викахме, когато Fnatic победиха и се класираха на полуфинала.

Най-забавни бяха финалните моменти от срещата между kt Rolster и IG.

Смешното всъщност беше това, че коментаторите знаеха кой печели, но не и операторите, които до последно се бяха фокусирани върху nexus-а на kt Rolster, мислейки, че IG взимат срещата. Видео можете да видите в клипа.

Един от най-емоционалните моменти беше когато YamatoCannon, треньорът на Team Vitality, даде интервю след последната им загуба, въпреки невероятната отборна игра и геройски дух, които показаха.

Доста от решаващите битки на Worlds тази година станаха около барона. Ето я и любимата ни сред тях. 

Едно от любопитните неща на Worlds 2018 е, че на финалите не присъства корейски отбор. Те са постоянното присъствие на световното първенство от години, и както знаете от години са на върха. Сега обаче, ситуацията изглежда малко по-различна. Намерихме си и интересно меме в интернет, което преведено, би изглеждало така.

За много неща казват, че истината е в числата. Е ето и какво казват числата до момента за отборите, играчите и шампионите в четвъртфиналните срещи на  Worlds 2018.

Можете ли да познаете кой е шампионът с най-висок win rate за четвъртфиналите на Worlds 2018 до момента?

Въпросният шампион е LeBlanc - 5 игри и 5 победи. Другите герои с добър win rate са Sivir, Irelia, Tahm Kench и Nocturne. Най-банваните герои пък са Akali с 16 бана и Urgot с 12. Най-много килове на четвъртфиналите има Perks от G2 - 23 kill-a. Най-много асистенции има играчът на IG - Braolan - 44.

Най-дългата игра на четвъртфиналите е била цели 47:43 минути, като това е срещата между Fnatic и EDG. Най-късата игра е била само 25:30 минути, между отборите на G2 и RNG. Какво се случи в мачовете, можете да прочетете тук за първия ден от четвъртфиналите и тук за втория

Още интересни статистики от четвъртфиналните мачове можете да видите тук: Stats

Кои са вашите любими моменти от Worlds 2018 до момента? Кой е вашият фаворит?

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Интервю със Здравец "Hylissang" Гълъбов
League of Legends
Worlds 2018 - Четвъртфинали - Ден 2 (Обновена)
League of Legends
Как LoL Worlds промени целия еспорт

Няма коментари

Напиши коментар